September 16, 20231 yr Rešenje je dosta jednostavno, zatvaranje Evrolige, kao i Superliga u fudbalu, gde bi klubovi igrali samo to. A ovi manji klubovi se onda već organizovali u neke regionalne lige i evrokupove. Do toga će se na kraju i doći jer je jedino održivo.
September 18, 20231 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: @bradilko & @MiddleClass tko prenosi ucrnu goru aba kup? arenasport. u 3 igramo sa megom. kupio komplet za 3 dana. 🏀🏀🏀 taman mi crko auto i poceo odmor i odlazem boku ima da jedem, disem oosarku ova tei dana
September 18, 20231 yr 11 minutes ago, bradilko said: arenasport. u 3 igramo sa megom. pas mater valjda će izroniti kakav stream
September 18, 20231 yr 4 hours ago, Vasilij Zajcev said: Kraljevstvo za stream! https://uzivo.utakmica.rs/kosarka/partizan-mega-bemax meni šljaka prvi stream Edited September 18, 20231 yr by kud u maglu Simoviću
September 18, 20231 yr Uživanje će biti pratiti ovaj tim Mege. Topić, Đurišić, Jelavić i Jović su baš ozbiljni talenti. Treći mi je prijatno iznenađenje. Topić na početku pod pritiskom, kasnije se konsolidovao Imaju i nekog solidnog Turčina. Edited September 18, 20231 yr by Milošica
September 18, 20231 yr 7 minutes ago, Milošica said: Uživanje će biti pratiti ovaj tim Mege. vidi se ozbiljan rad
September 18, 20231 yr buducnost jaka, doveli sve neke atlete a sudije pustile sibanje. ovamo dreznjak dobar. evo ima utobus