kralj Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Evo odslušao sam, izgleda da su raskinuli jer je opremanje studija kasnilo, Luka hteo da ih bije, a Kuzma ga smirivao. Luka raskinuo, a Kuzma obrisao zajedničke slike sa instagrama. Sad Luka kaže da mu pišemo tamo da se vrati. Otvorio sam 3 naloga i ridam Kuzmi u porukama. 1 1
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 bukvalno sam svim drugarima reako da salju kuzmi poruke da se vrati, svi su u fazonu who the fuck is kuzma, reko nije bitno, ovo radimo za pokoljenja. 1
J.R. Cash Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Te veceri je sve puklo. Pijan kaze sto trezan misli. 1
pbg12345 Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 (edited) 15 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: bukvalno sam svim drugarima reako da salju kuzmi poruke da se vrati, svi su u fazonu who the fuck is kuzma, reko nije bitno, ovo radimo za pokoljenja. ali zar nije ugasen taj zajednicki instagram nalog sto se tice lukinog ludila slusam danas onaj drugi samostalni podcast (ti si kriv), glavudza u gro planu i prica covek kako je vazno da saznamo zasto nedovic nije vise deo tima, zbog naseg dusevnog mira Edited August 11, 2023 by pbg12345 2
omiljeni Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Pokušavam sinu i ćerki da objasnim magnitudu ovog dogadjaja. Nisu znali ko su Žare i Goci, pa sam rekao da je to isto kao kad bi se razjebali Filip i Zaga. ili DexRock i Kamerman. Ćutali su najpre 10 sekundi i onda uglas kažu "tata piši Kuzmi da se vraća" 5
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Just now, pbg12345 said: ali zar nije ugasen taj zajednicki instagram nalog sto se tice lukinog ludila slusam danas onaj drugi samostalni podcast (ti si kriv), glavudza u gro planu i prica covek kako je vazno da saznamo zasto nedovic nije bise deo tima, zbog naseg dusevnog mira meni je bilo najjace kada je pricao da je bio na sahrani svog dede i da su svi tamo pricali o njegovom podcastu. treba neko da otvori posebnu temu ako ova dvojica nastave, da ne propustmo nesto. 3
pbg12345 Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 o jbt evo slusam sad 3 deo od osamostaljena izbacuje luka ovo, ne moze postigne da se pogleda ovaj raskid u rangu zareta i gocija
pbg12345 Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 1 zare i goci 2 luka i kuzma, ali trend obecava borbu za prvo mesto 3 breskvica i vojaz
ToniAdams Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Nikad ja u životu njih nisam slušao i sad se osećam glupljim nego inače
Nikodije Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Kaće Kuzma da raskine sa Sport klubom? To me više zanima. 2
pbg12345 Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 da se na trenutak vratim na ABA ligu tek 3,4 ekipe krenule sa pripremama, a vec imamo jakog kandidata za MIP, a ne bi me iznenadilo ni MVP naredne sezone plavsic, tek kako se prikljucio megi ubedljivo najefikasniji u prve dve utakmice neopisivo mi je zao sto nije zavrsio u borcu, bas bi nam legao u svakom smislu takav tip igraca elem, ima li neko predstavu kolika bi mogla biti njegova ovogodisnja cena?
pbg12345 Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 1 minute ago, Nikodije said: Kaće Kuzma da raskine sa Sport klubom? To me više zanima. raskinuo je da pratis lukine samostalne podcaste izlive emocija, znao bi to a kaze on nikad nece, osim ako ga ne izbace i da je to moguce jedan od razloga za razlaz 1
Nikodije Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Pokušao sam jednom da gledam ali je negledljivo
Recommended Posts