Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

Evo odslušao sam, izgleda da su raskinuli jer je opremanje studija kasnilo, Luka hteo da ih bije, a Kuzma ga smirivao. Luka raskinuo, a Kuzma obrisao zajedničke slike sa instagrama. Sad Luka kaže da mu pišemo tamo da se vrati. 

Otvorio sam 3 naloga i ridam Kuzmi u porukama. 

• Replies 9.2k
  • Views 624.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

bukvalno sam svim drugarima reako da salju kuzmi poruke da se vrati, svi su u fazonu who the fuck is kuzma, reko nije bitno, ovo radimo za pokoljenja. 

pre samo dva dana

На слици може бити: 2 особе и пиће

Te veceri je sve puklo. Pijan kaze sto trezan misli.

15 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

bukvalno sam svim drugarima reako da salju kuzmi poruke da se vrati, svi su u fazonu who the fuck is kuzma, reko nije bitno, ovo radimo za pokoljenja. 

:D

ali zar nije ugasen taj zajednicki instagram nalog

sto se tice lukinog ludila

slusam danas onaj drugi samostalni podcast (ti si kriv), glavudza u gro planu i prica covek kako je vazno da saznamo zasto nedovic nije vise deo tima, zbog naseg dusevnog mira :D 

Edited by pbg12345

Zaključao profil, al me prihvatio 😆

Pokušavam sinu i ćerki da objasnim magnitudu ovog dogadjaja. Nisu znali ko su Žare i Goci, pa sam rekao da je to isto kao kad bi se razjebali Filip i Zaga. ili DexRock i Kamerman. Ćutali su najpre 10 sekundi i onda uglas kažu "tata piši Kuzmi da se vraća"

Just now, pbg12345 said:

:D

ali zar nije ugasen taj zajednicki instagram nalog

sto se tice lukinog ludila

slusam danas onaj drugi samostalni podcast (ti si kriv), glavudza u gro planu i prica covek kako je vazno da saznamo zasto nedovic nije bise deo tima, zbog naseg dusevnog mira :D 

meni je bilo najjace kada je pricao da je bio na sahrani svog dede i da su svi tamo pricali o njegovom podcastu. 

treba neko da otvori posebnu temu ako ova dvojica nastave, da ne propustmo nesto. 

o jbt :D

evo slusam sad 3 deo od osamostaljena

izbacuje luka ovo, ne moze postigne da se pogleda

ovaj raskid u rangu zareta i gocija :fantom:

1 zare i goci

2 luka i kuzma, ali trend obecava borbu za prvo mesto

3 breskvica i vojaz

Nikad ja u životu njih nisam slušao i sad se osećam glupljim nego inače

Kaće Kuzma da raskine sa Sport klubom? To me više zanima.

da se na trenutak vratim na ABA ligu

tek 3,4 ekipe krenule sa pripremama, a vec imamo jakog kandidata za MIP, a ne bi me iznenadilo ni MVP naredne sezone

plavsic, tek kako se prikljucio megi ubedljivo najefikasniji u prve dve utakmice

neopisivo mi je zao sto nije zavrsio u borcu, bas bi nam legao u svakom smislu takav tip igraca

elem, ima li neko predstavu kolika bi mogla biti njegova ovogodisnja cena?

1 minute ago, Nikodije said:

Kaće Kuzma da raskine sa Sport klubom? To me više zanima.

raskinuo je

da pratis lukine samostalne podcaste izlive emocija, znao bi to :fantom:

a kaze on nikad nece, osim ako ga ne izbace i da je to moguce jedan od razloga za razlaz

Pokušao sam jednom da gledam ali je negledljivo