Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 posvadjali se luka i kuzma i taj podcast vise nece postojati. kako sada verovati u iskreno prijateljstvo?! 4 1
kralj Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 6 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: posvadjali se luka i kuzma i taj podcast vise nece postojati. kako sada verovati u iskreno prijateljstvo?! Ako je suditi po kvalitetu humora koji se tamo ispaljuje, ne bi me čudilo da nas lože. Jel su oni i tokom leta to držali?
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 ne loze, upravo slusam lukin podcast gde cita zajednicko saopstenje. kaze da je srecan sto ce sada moci vise da prica.
Profesionalac Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 a kuzma će konačno moći da se više posveti suštinskim stvarima u košarci: dobro iskorišćenom bonusu i pametnim faulovima
kralj Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Evo sad vidim da su se svaki dan javljali sa odmora po pola sata 😆 Moram da nađem šta je Luka pričao za Mirotića.
pbg12345 Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 meni to oduvek bilo neslusljivo em zbog njih dvojice, em zbog tema, ono sto sam zakacio, sve je bilo posveceno blizancima i evroligi 1
kralj Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Kada Luka priča kako Jokić treba da zove na večeru Bounsa i Mareja i da im pušta Lepa sela je jedan od najjačih internet kontenta ikad.
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 6 hours ago, Кристофер Лумумбо said: najbolji najgori podcast na svetu update luka od sinoc odrzao 3 lajva, evo sad u trecem prica da se nada da ce se kuzma vratiti i da je on pogresio sto su se posvadjali. kakav je ovo podcast ljudi moji, ako dozvolimo da ovo prestane fejlovali smo kao drustvo. 1 4
omiljeni Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 šta kaže što su se razjebali? garant ovaj lik oće da grinda i da svaki dan nešto snima a kuzmu zabole uvo da se toliko cima pa je došlo do tih nekih obostranih frustracija?
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 ne kaze zasto ali vrlo je moguce. luka je lik koji je bio u nekom rijalitiju tipa maldivi, mnogo je lud. 2
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 7 minutes ago, omiljeni said: šta kaže što su se razjebali? garant ovaj lik oće da grinda i da svaki dan nešto snima a kuzmu zabole uvo da se toliko cima pa je došlo do tih nekih obostranih frustracija? pogodio si, luka kaze da imaju studio od 1. i da je cekao danima da krenu i da je 8. avgusta pukao. da se luka pita on ne bi izlazio iz studia.
Recommended Posts