hrkljush boys_2 Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 On 13. 6. 2023. at 18:29, Nikodije said: kosarka za sladokurce ostaje na kraju
pbg12345 Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 niko ne komentarise odustajanje mornara od aba lige? nazalost, ocekivan raspad kakvi god bili, solidan udarac za aba, izgubljen je jedan koliko toliko stabilan klub inace, balsa zivanovic u fmp pecarski trenira sa borcem, voleo bih dao stane, ali tesko borac inace doveo nekog pleja iz druge grcke lige
Azdaja Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Mornar je uvek bio simpa, a za braću P. Svi bivši igrači imaju samo reči hvale. 1
pbg12345 Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 pa ameri bas i ne secam se tvita onog sto je prosle godine zapalio zbog neisplacenih zarada, a onda na taj tvit odgovorio jos jedan njihov bivsi i tagovao ih nekoliko iz proslih sezona uz komentar "jel moguce da i dalje ovo rade" nesto u tom smislu kacio sam negde, pavicevici vode naizmenicno klub jos tamo od sredine 80tih pre svega, dobra zajebancija, a i solidno unosna za njih neko kosarkasko znanje, koje bi naplatili negde drugde, svakako nemaju 1
smooth.Op Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Uprav hteo napisati to za strance. Možeš misliti onda ove domaće koliko su skratili.
Heaviside Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Pa zabole ih da idu negde gde će da imaju gazdu koga moraju da zadovolje i gde moraju da se dokazuju i budu bez posla. Ovako klasična priča košarkaških funkcionera. Košarka nije profitabilan sport, plaky, udelite nam nešto iz budžeta, a oni i igrači na platama od stotinama hiljada evra. A ljudi koji rade u profitabilnim delatnostima i pune taj budžet, radnici na kasi recimo, zarađuju jedno 500 do 1000 puta manje. Evropska košarka je jedno teško ludilo mozga, a u srbiji i cg je to ludilo naravno podignuto na još veći nivo.
pbg12345 Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 nas, a kad kazem nas mislim na celu ex yu iznad vode drzi nepresusan izvor talenta i osnove postavljene u davnim vremenima ovo, sta i kako se radi je tuga jebena nekad tako sanjarim, na kom bi to sve nivou moglo biti uz samo malo truda, pameti (zapravo uglavnom nije ni potrebna neka narocita pamet, vec je dovoljno kopirati uspesne modele) ali osnovni problem je u monpolu pojedinaca koji krse sve moguce propise i samim tim blokiraju sve ostale a to da kosarka nije profitabilna je budalastina naravno nije profitabilna kao fudbal i nisu profitabilni odredjeni "modeli" poslovanja, ali to je jedna sasvim druga tema veliki broj ljudi primarno i sekundarno zivi od kosarke, a taj broj bi mogao biti daleko veci da ne pricam o mnogim posledicnim pozitivnim aspektima koji bi pratili ono glavno da su stvari na zdravim osnovama ali, odoh u pomenuto sanjarenje i opet, kapiram da sam dosadan jer jedino ja ponavljam to, ali meni je to jebeno fascinantno mi imamo prvaka drzave, koji je u tom takmicenju odigrao dve utakmice i to protiv svoje filijale to verovano nema ni u ruandi i opet, uprkos tome, imamo trenutno najboljeg kosarkasa na svetu
kud u maglu Simoviću Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 pisali grafite po podgorici protivu dolaska radonjića i ovaj odustao
bradilko Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 ostaje im mijovic. ma ne verujem da je to razlog. samo manja grupica je protiv radonjica zbog angazmana u zvezdi. vecina navijaca nema nista protiv radonjica
Ted Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 On 28. 6. 2023. at 22:11, pbg12345 said: i opet, kapiram da sam dosadan jer jedino ja ponavljam to, ali meni je to jebeno fascinantno mi imamo prvaka drzave, koji je u tom takmicenju odigrao dve utakmice i to protiv svoje filijale to verovano nema ni u ruandi i opet, uprkos tome, imamo trenutno najboljeg kosarkasa na svetu zapravo, više utakmica je trebalo da bi kup osvojili, nego domaću ligu mi nemamo prvaka države. imamo takmičenje koje Čoviću služi da udara recke i održava iluziju o sopstvenoj veličini 1
Micko8 Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pisali grafite po podgorici protivu dolaska radonjića i ovaj odustao Eh da nam je jedan Radinja na klupi, danas bi bili sampioni regionalne lige 3
samo_opusteno Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 (edited) 23 hours ago, Ted said: zapravo, više utakmica je trebalo da bi kup osvojili, nego domaću ligu Ne znam koliko si upucen ali razlog za to je sto je Partizan odlucio da ne igra domacu ligu. Meni je tu najsmesnije iscudjavanje sto Zvezda osvaja titule kao da je Partizanu zabranjeno da ucestvuje. Edited July 3, 2023 by samo_opusteno
Recommended Posts