Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

Juce ceo dan po medijima pisu kako cetvorica srpskih sudija nece da sudi finale, Covke se danas pita "a gde su vam srpke sudije!?!"

• Replies 9.2k
  • Views 624.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

Tacno da ova dva kluba igraju finale eurolige i to bi usrali.Meni je ovo neverovatno.Dva sisaca drzavnih para se kurce kako su veliki.Zavrno bi slavinu i jednima i drugima pa neka se onda kurce.

Baš tako. Razlika je eventualno u hajpu koji od ovdašnjih navijača pravi najgrđi talog.

Baš sam se nadao da će podeliti trofeje tako što će jedni da odustanu od aba, drugi od srpske lige, samo da nemamo onu nakaradnu manifestaciju na kojoj bi i Vendi odbila da peva. 

Edo Muric pokidao ligamente kolena

Jebiga

u poslednjoj utakmici sezone :isuse:

kakav maler, godine mu svakako nisu saveznik u brzom oporavku

u novembru 32.

jbg edara

:sad:

Cedevita Olimpija i Miro Alilović zvanicno okoncali saradnju.

Simone Pianigiani je zvanicno novi trener Cedevita Olimpije, a Barkas iz Eurohoops-a javlja da Justus Hollatz ima dogovor sa timom iz Ljubljane. 

Gde su njega iskopali

jbt, finale aba lige krece nakon zavrsenog nba finala :D :hail:

2 minutes ago, pbg12345 said:

jbt, finale aba lige krece nakon zavrsenog nba finala :D :hail:

kosarka za sladokusce ostaje na kraju

to, to, da se medijski ne sudaraju tako dva velika kosarkaska dogadjaja

pametna odluka :fantom:

ja bih to finale aba lige gurnuo u avgust, na terene na adi, bilo bi svakako prijatnije nego igranje u vesoniru sada

Edited by Nikodije