pbg12345 Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 cibona za sad u egalu u skoplju za razliku od zemljaka u prethodna dva kola, oni nisu usli sa namerom da izgube krka prvi finalista aba2 u drugom polufinalu veceras helios i siroki ya ocekivati slovenacko finale
pbg12345 Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 ulazi im sve spolja, mada zaista ok deluju da je borac na mestu mzt i da je odigrao ovako prvo bio bih ubedjen da gubi vidi se da su optereceni znacajem meca, a kvalitetom nisu dovoljno bolji da bi nadomestili ovako sam ubedjen da ce vec nekako preokrenuti mzt ovo
pbg12345 Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 (edited) toliko o tome izgleda samo da su dizali cenu 30:5 za mzt treca cetvrtina, ovo mora da je neki rekord Edited April 14, 2023 by pbg12345
arheolog1981 Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 Dakle MZT rekreativci vezuju tri pobede nad tri hrvatska kluba i gotovo sigurno teraju Borac na poslednje mesto... ukupno do tad imali 4 pobede u 23 kola. Kakva sramota od lige. Koliko sam skontao igraće baraž sa drugim iz ABA 2? Tu bi Borac i imao šanse jer je ove slepce pobedio 20 razlike a ovi će glat ispasti 4
Nikodije Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 (edited) Ovo u Skoplju bukvalno Priština - Čelik, basketball edition. Mada, kada je Borac potpisao funkcionera sns-a Đorđa Gagića, znao sam da ispadaju, karma je kurva Edited April 14, 2023 by Nikodije
pbg12345 Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 https://moravainfo.rs/skandal-nad-skandalima-da-li-je-cibona-namerno-izgubila-od-mzt-a-pogledajte-snimak-video/ kakav promasaj bilo je nekoliko slicnih promasaja ciboninih igraca na obrucu u drugom poluvremenu, a nisam celo ni gledao, verovatno sam nesto i propustio cela liga je potpuna sprdacina,. moglo bi se do sutra nabrajati ovo sa mztom je samo vrhunac borac je sam kriv jer se upustio u valjanje u blatu, jebo ih djordje gagic da ih jebo
kud u maglu Simoviću Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 a jel je mzt jurio razliku? msm već su gubili 12 pa mogao je da ga da da se ne blamira
Milošica Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 40 minutes ago, pbg12345 said: borac je sam kriv jer se upustio u valjanje u blatu, jebo ih djordje gagic da ih jebo Zašto?
pbg12345 Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 pisao sam vec nekoliko puta, sutra cu opsirnije ako budem imao vremena
steins Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Gledo ja MZT-Cibona posle 100 godina - nema ovde nameštaljke - +12 za Cibonu je posledica toga da Afromakedonce apsolutno boli patka da igraju odbranu pa su se ovi ispucavali ko na treningu i na koncu pp imali mislim 19-28 za tri. Gagi kao Muta Nikolic za sirotinju, standardno ništa ne kontroliše u ekipi pa su igrali ko na basketu a Cibosi mi bili onako lepi za gledanje, bez obzira što još uvek imaju ta pomračenja uma u odbrani, vidi se da umeju da igraju košarke - nemam pojma ko su im ovi igrači al su svi mladi. U drugom su stali, jer ih je stao šut - verovatno im je trener rekao i da iskuliraju malo što nije možda sportski, ali je daleko od nameštanja. Meni u svakom slučaju drago da je MZT ostao ako ništa drugo onog zbog braće Stojanovski KK Podgorica mi bila interesantna, iako igraju standardnu crnogorsku mesarsku košraku. Imaju interesantne igrače napred - Bogavac, Kraljevic, onaj Selim koji su baš brzi i mogu da daju koševe - imaju i onog Andjušića koji je takodje dobar samo nisam ukapirao celu utakmicu dal je centar ili krilo ili bek Ovo ostalo sve neko sivilo - ako je Helios korektno posložio tim - neki poluigrači, jaki a glupi. Ništa mi se nije dopalo. PS braća Stojanovski i Rok još igraju košarke
Nikodije Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 7 hours ago, Milošica said: Zašto? Verovatno pbg aludira na to da se Gagić kačio sa Hrvatima (takođe i Lešić, da dodam) pa su se tri hrvatska kluba osvetila Borcu tako što su pustili mzt u poslednja tri kola. Ovo juče u drugom poluvremenu je bilo groteskno.
Nikodije Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Aba2 gora iz godine u godinu, sećam se pre nekoliko godina u Čačku je bio završni turnir, igrali Borac, Primorska, Krka i Vršac, bila je odlična košarka i baš dobar turnir. Sva 4 tima su mogla da igraju aba1. Ovo sad krš i lom, bukvalno amaterska košarka.
steins Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 15 minutes ago, Nikodije said: Aba2 gora iz godine u godinu, sećam se pre nekoliko godina u Čačku je bio završni turnir, igrali Borac, Primorska, Krka i Vršac, bila je odlična košarka i baš dobar turnir. Sva 4 tima su mogla da igraju aba1. Ovo sad krš i lom, bukvalno amaterska košarka. ...samo da primetim da je meni gora bila utakmica MZT-Cibona nego Krka-Podgorica
Recommended Posts