Nikodije Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Zašto je objektivna splitska publika zviždala Tasi kada je bio u posedu lopte? Promaklo mi. Čime on može nekoga da iznervira baš me zanima.
Nikodije Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Mihailović u poslednje vreme igra kao Dražen, uz bolju odbranu.
marez Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Počinje novo kolo. FMP - Budućnost za nekih 10 min. 1
FPLS Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Steta sto FMP nema nesto bolje od ovog Radonjica, uvek se nadje neki celavi bradati bezveznjak da ih sabotira. A i Pavicevic je neupotrebljiv na skoku. Buducnost iznenadjujuce lako kontrolise ovo za sad, s obzirom na formu, umor i skracenu rotaciju.
FPLS Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 (edited) Da, zaboravih na Nevelsa. Gotovo je ovo, cini mi se. Jedna od slabijih FMP-ovih predstava ove sezone, samo Dzons na nivou. Verovatno i osigurano trece mesto za Buducnost. Radonja Edited April 8, 2022 by FPLS
Joe D Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 (edited) Radonja legenda, najgori suter sa najvise samopouzdanja u ligi. Problem fmp-a je sto su ovi mladi bekovi losi sa loptom, pa onda kad ne drvi Jones, mora Radonja. Danas im jos i nije dan generalno, jos se dobro i drze. that said, Saranovic ima karaktera za izvoz Edited April 8, 2022 by Joe D 1
FPLS Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 (edited) Uh, steta sto nije uslo ovo. E, jebiga. Rezonski su branili, sta da se radi. Edited April 8, 2022 by FPLS
MiddleClass Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Izgubila Cedevita... Zvezda - Cedevita Partizan - Buducnost Ako Igokea i Fmp ne iznenadu u plej-inu.
Recommended Posts