April 2, 20223 yr Zašto je objektivna splitska publika zviždala Tasi kada je bio u posedu lopte? Promaklo mi. Čime on može nekoga da iznervira baš me zanima.
April 8, 20223 yr Steta sto FMP nema nesto bolje od ovog Radonjica, uvek se nadje neki celavi bradati bezveznjak da ih sabotira. A i Pavicevic je neupotrebljiv na skoku. Buducnost iznenadjujuce lako kontrolise ovo za sad, s obzirom na formu, umor i skracenu rotaciju.
April 8, 20223 yr Da, zaboravih na Nevelsa. Gotovo je ovo, cini mi se. Jedna od slabijih FMP-ovih predstava ove sezone, samo Dzons na nivou. Verovatno i osigurano trece mesto za Buducnost. Radonja Edited April 8, 20223 yr by FPLS
April 8, 20223 yr Radonja legenda, najgori suter sa najvise samopouzdanja u ligi. Problem fmp-a je sto su ovi mladi bekovi losi sa loptom, pa onda kad ne drvi Jones, mora Radonja. Danas im jos i nije dan generalno, jos se dobro i drze. that said, Saranovic ima karaktera za izvoz Edited April 8, 20223 yr by Joe D
April 8, 20223 yr Uh, steta sto nije uslo ovo. E, jebiga. Rezonski su branili, sta da se radi. Edited April 8, 20223 yr by FPLS
April 10, 20223 yr Izgubila Cedevita... Zvezda - Cedevita Partizan - Buducnost Ako Igokea i Fmp ne iznenadu u plej-inu.