Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

18 nba skauta bilo na utakmici večeras.

Posted
Jel ovaj komentator uvek ovako otvoreno navija za Megu ili je to sto srpska nejac igra protiv mrskih ustasa? Koji mu je?
Nove realnosti

Gledao sam na hrvatskom SK kako njihov komentator navija za Ostende protiv Partizana jer Ostende trenira Đerđa
Posted
Hoće li Boriša u NBA?
Hoće...za par sezona, samo da ojača.
Posted
6 hours ago, April said:

Nove realnosti

Gledao sam na hrvatskom SK kako njihov komentator navija za Ostende protiv Partizana jer Ostende trenira Đerđa

Gledao sam Cibona - Zvezda na hrvatskoj Areni, komentator i strucni komentator su navijali iz petnih zila za Cibonu i smorili su se najstrasnije kad su Cibosi izgubili. Obicno ne volim kad komentatori ne mogu da se suzdrze od navijanja (zato mi je Srdjan Radojevic sramotan komentator iako odlicno poznaje kosarku) ali mi nije smetalo. Taj hrvatski komentator cesto prica pohvalno o Zvezdi kad ne igra protiv hrvatskih klubova i moze mu se progledati kroz prste to sto navija za lokalnu ekipu iz svog grada sastavljenu uglavnom od talentovanih klinaca u mecu protiv ociglednog favorita. Malo je verovatno bio i pod uticajem svog strucnog komentatora (bivseg igraca Cibone) koji bas nikako nije mogao da se kontrolise. Desava se.

Meni ne smeta kad Radojevic navija za Partizan tokom prenosa, narocito ne kad Partizan igra protiv stranih klubova, to rade u korist Zvezde Plavsic i "Siiiiiiiimooooonovic" obilato. Ali, brate mili, on se ubi navijajuci za Fener protiv, ne znam, Armanija (verovatno zbog Djordjevica i Veselog) kao da mu zivot zavisi od rezultata te utakmice. Ponekad bas usere gledanje utakmice tim biasom. Tu spada taj tvoj mucenik sto je navijao za Ostende. Te stvari kod komentatora nikad nisam razumeo. OK, imas simpatija, zadeni ih frajeru za pojas bar tih dva sata koliko traje utakmica. Nisi na tribini sa salom vec za mikrofonom.

Posted

Domagoj najviše hvali Zvezdu, pogotovo Dobrića,  ali on nije komentarisoa protiv Cibone

Posted
6 minutes ago, renne said:

Domagoj najviše hvali Zvezdu, pogotovo Dobrića,  ali on nije komentarisoa protiv Cibone

Meni su oni svi isti.:D

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Чекајте, хоћете да кажете да нпр. Никитовић није навијао за СФРЈ клубове и репрезентације када је преносио утакмице. Наравно да јесте и то је нормално. На хрватској Арени навијају за своје клубове то је сасвим ок. 

Posted
9 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Чекајте, хоћете да кажете да нпр. Никитовић није навијао за СФРЈ клубове и репрезентације када је преносио утакмице. Наравно да јесте и то је нормално. На хрватској Арени навијају за своје клубове то је сасвим ок. 

Covek je navijao za Ostende protiv Partizana zato sto ga trenira hrvatski trener. Na regionalnoj televiziji. O tome April prica.

• +1 1
Posted
Just now, harper said:

Covek je navijao za Ostende protiv Partizana zato sto ga trenira hrvatski trener. Na regionalnoj televiziji. O tome April prica.

Колико капирам, хр. Арена иде за њихово тржиште.  Није регионална ТВ него је бренд регионалан а тв је локална. 

А јбг, навијало се овде и за Милан (а ђе је тај Масаро) и тако то када је неко наш важан у том клубу. Или је бар нама важан…

Posted

Regionalna je TV, kao i Sportklub, u vlasništvu našeg Telekoma

Posted
8 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Колико капирам, хр. Арена иде за њихово тржиште.  Није регионална ТВ него је бренд регионалан а тв је локална. 

А јбг, навијало се овде и за Милан (а ђе је тај Масаро) и тако то када је неко наш важан у том клубу. Или је бар нама важан…

Navijalo se, znam, ali to ne znaci da je dobra stvar za komentatora.

Posted

Opet ludilo na FMP tekmi

Dobar Split