renne Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Just now, MiddleClass said: Ubise ga... i nikom ništa....
MiddleClass Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Kakva glupost da nemaju pravo da gledsju snimak no vjecaju njih trojica i donesu pogresnu odluku.
renne Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Just now, MiddleClass said: Kakva glupost da nemaju pravo da gledsju snimak no vjecaju njih trojica i donesu pogresnu odluku. a šta će jadni
FPLS Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 (edited) Brajs je muva bez glave, ne verujem da moze ovo njegovo zujanje na visi nivo da se prenese. A pride i igrac koji je sve samo ne po ukusu Radonjica. Meni je Nerandzic zanimljiv, solidan prasinar, podseca me na nekog Kalinu za siromasne. Radonjic je, uz Kocovica, ubedljivo najgori igrac u ligi. A tripuje da ume. Kakav sad faul Izundua u napadu Edited February 12, 2022 by FPLS
pantelia Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Mur je 5 suteva dao na potpuno isti nacin, sem ovog poslednjeg. Nije mi jasno kako posle drugog, treceg, jebem li ga, nisu zatvorili levu stranu, ko god da ga preuzima
Joe D Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Sone brate, mozes li da zamolis Radonju da ne sutira toliko? Postaje jako neprijatno.
Ratamahatta Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Dobri duh predgradja se samo uselio u novo telo, move along ppl nothin to see here.
Nikodije Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Šteta ali dobro šibanje. Falio je Nevil za još neki poen i malo odbrane nad Murom koji je baš danas našao da odigra prvu dobru utakmicu u sezoni.
Recommended Posts