December 1, 20213 yr prekrajaju tim a ladno su ostavili juricu, stvarno mu veruju iako mu ekipa izgleda komicno. Edited December 1, 20213 yr by Nikodije
December 1, 20213 yr Klub iz Ljubljane je takodje napravio i jedan "izlazni" transfer posto Ziga Dimec vise nije njihov igrac.
December 2, 20213 yr Odličan posao za Budućnost Primorsku. Šiško-J.Kuridža > Pavković-Žuća Mitić > Stokton-Meloun
December 2, 20213 yr On 30.11.2021. at 16:13, Micko8 said: Ne moraju da skautairaju po Kosjericu ali mogu po Bosni i Hercegovini, tamo uvek ima visoke dece . Taj veoma los rad sa mladjim kategorijama se oseca u seniorskoj reprezentaciji. Nemamo dubinu , pa nam se tako desavaju porazi od Belgije, jedva pobedimo Letoniju kod kuce , Austriju jedva u polsednjim sekundama utakmice itd. Ne izbacujemo kreativne igrace iz spoljne linije , u mladjim kategorijama se forsiraju bas limitirani kljinci, verovatno su tamo preko veze . Mi ozbiljne igrace dobijamo sasvim neplanirano , iz drugog plana kao sto su Bogdanovic, Bjelica ,Bogdanovic itd, niko od njih nije imao veliku reputaciju u mladjim kategorijama na internacionalnom nivou, niti je neko od njih smatran za najtalentovanijeg igraca u generaciji u Evropi. Kao iz rukava mogu da ti nabrojim veliki broj klubova koji odlicno radi sa mladjim kategorijama,problem je sto ta deca kada zavrse juniorski staz nemaju gde da igraju,a u najboljem slucaju im se ponudi kls za 300 evra mesecno.Da 300 evra.I onda ta deca igraju pro rumuniji,Madjarskoj,Izraelu neke druge trece lige,ali kakva liga takav i napredak.
December 3, 20213 yr 10 hours ago, Блок_64 said: Kao iz rukava mogu da ti nabrojim veliki broj klubova koji odlicno radi sa mladjim kategorijama ali, da li salju skaute u bosanske vukojebine da iskopaju decu sa rasponima ruku od 2 i po metra?
December 3, 20213 yr https://kkbuducnost.me/vijesti/kk-buducnost-voli-suspendovala-dzejkob-vajlija/ KK Budućnost Voli obavještava javnost da se Džejkob Vajli, nakon nastupa za reprezentaciju Sjeverne Makedonije, nije pojavio na treningu i samoinicijativno je napustio Podgoricu. Agent igrača je obavijestio klub da je razlog napuštanja rešavanje ličnog/porodičnog problema. Klub je suspendovao igrača i javnost će biti blagovremeno obaviještena o daljim koracima.
December 3, 20213 yr 20 hours ago, Блок_64 said: Kao iz rukava mogu da ti nabrojim veliki broj klubova koji odlicno radi sa mladjim kategorijama,problem je sto ta deca kada zavrse juniorski staz nemaju gde da igraju,a u najboljem slucaju im se ponudi kls za 300 evra mesecno.Da 300 evra.I onda ta deca igraju pro rumuniji,Madjarskoj,Izraelu neke druge trece lige,ali kakva liga takav i napredak. Ja znam da Crvena Zvezda i Partizan rade ocajno , selekcije su im uzasne iz sezone u sezonu a oni su nasi najveci klubovi . Takodje mi se ne svidja kako tretiraju svoje najtalentovanije igrace. Na primer Topic bi veca sada trebao da igra u FMP-u i to da ima minutazu ( u mladom timu CZ cesto pocinje sa klupe) , Gacic negde u KLS-u, Stankovic iz Partizana takodje u razvojni tim Partizana koje se takmici u KLS-u. Ovi klinci sto se izdvoje talentom, odmah treba navikavati na seniorsku kosarku na sto visem nivou , a ne kada napune 20+ godina. Edited December 3, 20213 yr by Micko8
December 3, 20213 yr 2 hours ago, Micko8 said: Ja znam da Crvena Zvezda i Partizan rade ocajno , selekcije su im uzasne iz sezone u sezonu a oni su nasi najveci klubovi . Tacno.Prolse sezone u svim mladjim kategorijama nisu osvojili nijedan jedini trofej i to ih ozbiljno boli.A ruku na srce to nikome nije ni bitno osim njima. U partizanu konkretno se ne zna ko pije ko placa.Trenutno imaju nekih pet koordinatora mladjih kategorija,svako od njih vuce na svoju stranu i zato je stanje u klubu takvo kakvo jeste. U Zvezdi je situacija sa mladjima jos gora za sve se pita klipa i zato su tu gde jesu. 2 hours ago, Micko8 said: Stankovic iz Partizana takodje u razvojni tim Partizana Odlican igrac,odlicne fizicke predispozicije,problem glava.
December 4, 20213 yr 5 minutes ago, Azdaja said: Ima neko potok za tekmu? Hvala http://tab.freestreams-live1.com/arenasport1srbija/
December 4, 20213 yr 1 hour ago, renne said: Pokloni Bajić pobedu Zato se dernjao na svog igrača(Radanova)za sve pare, baš je buzdovan.