Nikodije Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 (edited) prekrajaju tim a ladno su ostavili juricu, stvarno mu veruju iako mu ekipa izgleda komicno. Edited December 1, 2021 by Nikodije
pbg12345 Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Opa Ferel bi za ovaj nivo mogao biti ozbiljno pojacanje
Borca Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Klub iz Ljubljane je takodje napravio i jedan "izlazni" transfer posto Ziga Dimec vise nije njihov igrac.
Mark Rothko Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Odličan posao za Budućnost Primorsku. Šiško-J.Kuridža > Pavković-Žuća Mitić > Stokton-Meloun 1
Блок_64 Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 On 30.11.2021. at 16:13, Micko8 said: Ne moraju da skautairaju po Kosjericu ali mogu po Bosni i Hercegovini, tamo uvek ima visoke dece . Taj veoma los rad sa mladjim kategorijama se oseca u seniorskoj reprezentaciji. Nemamo dubinu , pa nam se tako desavaju porazi od Belgije, jedva pobedimo Letoniju kod kuce , Austriju jedva u polsednjim sekundama utakmice itd. Ne izbacujemo kreativne igrace iz spoljne linije , u mladjim kategorijama se forsiraju bas limitirani kljinci, verovatno su tamo preko veze . Mi ozbiljne igrace dobijamo sasvim neplanirano , iz drugog plana kao sto su Bogdanovic, Bjelica ,Bogdanovic itd, niko od njih nije imao veliku reputaciju u mladjim kategorijama na internacionalnom nivou, niti je neko od njih smatran za najtalentovanijeg igraca u generaciji u Evropi. Kao iz rukava mogu da ti nabrojim veliki broj klubova koji odlicno radi sa mladjim kategorijama,problem je sto ta deca kada zavrse juniorski staz nemaju gde da igraju,a u najboljem slucaju im se ponudi kls za 300 evra mesecno.Da 300 evra.I onda ta deca igraju pro rumuniji,Madjarskoj,Izraelu neke druge trece lige,ali kakva liga takav i napredak. 1
Joe D Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 10 hours ago, Блок_64 said: Kao iz rukava mogu da ti nabrojim veliki broj klubova koji odlicno radi sa mladjim kategorijama ali, da li salju skaute u bosanske vukojebine da iskopaju decu sa rasponima ruku od 2 i po metra? 1
Borca Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 https://kkbuducnost.me/vijesti/kk-buducnost-voli-suspendovala-dzejkob-vajlija/ KK Budućnost Voli obavještava javnost da se Džejkob Vajli, nakon nastupa za reprezentaciju Sjeverne Makedonije, nije pojavio na treningu i samoinicijativno je napustio Podgoricu. Agent igrača je obavijestio klub da je razlog napuštanja rešavanje ličnog/porodičnog problema. Klub je suspendovao igrača i javnost će biti blagovremeno obaviještena o daljim koracima.
Micko8 Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 (edited) 20 hours ago, Блок_64 said: Kao iz rukava mogu da ti nabrojim veliki broj klubova koji odlicno radi sa mladjim kategorijama,problem je sto ta deca kada zavrse juniorski staz nemaju gde da igraju,a u najboljem slucaju im se ponudi kls za 300 evra mesecno.Da 300 evra.I onda ta deca igraju pro rumuniji,Madjarskoj,Izraelu neke druge trece lige,ali kakva liga takav i napredak. Ja znam da Crvena Zvezda i Partizan rade ocajno , selekcije su im uzasne iz sezone u sezonu a oni su nasi najveci klubovi . Takodje mi se ne svidja kako tretiraju svoje najtalentovanije igrace. Na primer Topic bi veca sada trebao da igra u FMP-u i to da ima minutazu ( u mladom timu CZ cesto pocinje sa klupe) , Gacic negde u KLS-u, Stankovic iz Partizana takodje u razvojni tim Partizana koje se takmici u KLS-u. Ovi klinci sto se izdvoje talentom, odmah treba navikavati na seniorsku kosarku na sto visem nivou , a ne kada napune 20+ godina. Edited December 3, 2021 by Micko8 2
Блок_64 Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 2 hours ago, Micko8 said: Ja znam da Crvena Zvezda i Partizan rade ocajno , selekcije su im uzasne iz sezone u sezonu a oni su nasi najveci klubovi . Tacno.Prolse sezone u svim mladjim kategorijama nisu osvojili nijedan jedini trofej i to ih ozbiljno boli.A ruku na srce to nikome nije ni bitno osim njima. U partizanu konkretno se ne zna ko pije ko placa.Trenutno imaju nekih pet koordinatora mladjih kategorija,svako od njih vuce na svoju stranu i zato je stanje u klubu takvo kakvo jeste. U Zvezdi je situacija sa mladjima jos gora za sve se pita klipa i zato su tu gde jesu. 2 hours ago, Micko8 said: Stankovic iz Partizana takodje u razvojni tim Partizana Odlican igrac,odlicne fizicke predispozicije,problem glava.
renne Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 5 minutes ago, Azdaja said: Ima neko potok za tekmu? Hvala http://tab.freestreams-live1.com/arenasport1srbija/ 1
Azdaja Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 1 hour ago, renne said: Pokloni Bajić pobedu Zato se dernjao na svog igrača(Radanova)za sve pare, baš je buzdovan.
Recommended Posts