James Marshall Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 2 minutes ago, napadaj said: Meni su takvi komentatori najbolji - dobijem osećaj kao da gledam s nekim drugarom koji je baaaš upućen i prijaju mi takvi prenosi. Valjda zato volim i Gojka Andrijaševića, uvek je atmosfera kao vinjačimo i pratimo tikete uz fudbal. Gojko je meni super baš iz razloga što se ponekad isključi, bukvalno kao da ode da natoči sebi vinjače 2
napadaj Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Ili to ili se iznervira zbog tiketa koje provereno prati, pa ućuti na neko vreme
Milošica Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 (edited) Btw, i Plavšić ima taj alkos potencijal. Tj., više se ne može nazvati samo potencijalom Inače, iako me nervira dok prenosi Zvezdu, nekako mi je okej lik. Edited November 21, 2021 by Milošica
James Marshall Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 4 minutes ago, napadaj said: Ili to ili se iznervira zbog tiketa koje provereno prati, pa ućuti na neko vreme To najavljuje bjesomučnim kliktanjem
napadaj Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/covic-odgovorio-nurkicu/ Na njegovu žalost, znam kako je Jusuf vaspitavan, po kome je dobio ime (ujaku koji je poginuo u građanskom ratu u Bosni) ko mu je otac Haris (takođe vojno angažovan u ratu u Bosni) i koliko zapravo Jusuf “voli” Srbe kod kojih bi na kraju karijere možda da zaradi još neki evro na proverenoj klubaškoj podeli. Verujem da bi sa lakoćom nosio dres kluba koji tako mnogo voli, ali me jako zanima kako bi pričao o moralu – i muralu!
Ted Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 (edited) alkohol, pljuge i tako to naprosto idu uz neke profesije. obično vezane za umetnost, tu su i novinari svakako, policija...... svojevremeno sam u Vašingtonu imao priliku da upoznam pandura iz Interpola, Danca. puši ko Turčin. tako smo se i upoznali, ispred neke ogromne zgradurine, na onim pauzama između sastanaka. ispred je bila prilično velika gužva za vreme tih pauza. tad mi je i pričao kako ima veliki problem u Evropi, jer je gotova svuda zabranjeno pušenje, naročito u službenim prostorijama, a on i kolege puranjaju big time. radio je u Lionu valjda, tamo je bilo neko sedište Interpola ili tako nešto. i ja ga pitam kako se snalazi. a on reče, uzdam se u Amere. u toj zgradi u kojoj radi na prvih šest spratova su Evropljani, sedmi i poslednji Ameri. u celoj zgradi je pušenje zabranjeno, samo što Amere zabole kurac za to i gore kod njih se purnja bez problema. tako da se puno družio sa Amerima, žurka na sedmom spratu ne zameram ja novinarima što vole kapljicu. samo jbg. ne bi smeli baš da u nekom "izmenjenom" stanju svesti rade prenos. može malo, ono da se zagreju, budu raspoloženi, dobiju inspiraciju Edited November 21, 2021 by Ted 1
garmonbozia Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 10 minutes ago, napadaj said: https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/covic-odgovorio-nurkicu/ Na njegovu žalost, znam kako je Jusuf vaspitavan, po kome je dobio ime (ujaku koji je poginuo u građanskom ratu u Bosni) ko mu je otac Haris (takođe vojno angažovan u ratu u Bosni) i koliko zapravo Jusuf “voli” Srbe kod kojih bi na kraju karijere možda da zaradi još neki evro na proverenoj klubaškoj podeli. Verujem da bi sa lakoćom nosio dres kluba koji tako mnogo voli, ali me jako zanima kako bi pričao o moralu – i muralu! Bolestan čovek. Čekalo se samo da ode Vujošević kako bi stala svinjarija u srpskoj košarci! Jasno mi je i da odgovor ( u vidu najave intervjua na Sportklubu koji tek treba da usledi) na moju vrlo preciznu izjavu posle 26 dana, sada u ovom trenutku, nikako nije “spontan”. Ovakva vrsta “zabave” za javnost sada, savršeno odgovara onima koji bi da probleme koji su im se “uselili” pre 7 dana, sa svoje adrese presele na mene lično i adresu Crvenu zvezdu. Žao mi je, neće moći!
Jimmy Kowalski Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 1 minute ago, Ted said: ne zameram ja novinarima što vole kapljicu. samo jbg. ne bi smeli baš da u nekom "izmenjenom" stanju svesti rade prenos. može malo, ono da se zagreju, budu raspoloženi, dobiju inspiraciju Tako su se i u Another Round bili dogovorili da piju po malo kako bi odrzavali 0,05%, pa su naravno vrlo brzo poceli da prekoracuju. Nema tu covek kontrolu. Edin rekao bih da bas lose podnosi alkohol, nekoliko puta je bio dobro podmazan da nije mogao dve normalne recenice da sastavi. Kole ga je pokrivao koliko moze, ali se bas primecivalo..
pbg12345 Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 18 minutes ago, napadaj said: https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/covic-odgovorio-nurkicu/ Na njegovu žalost, znam kako je Jusuf vaspitavan, po kome je dobio ime (ujaku koji je poginuo u građanskom ratu u Bosni) ko mu je otac Haris (takođe vojno angažovan u ratu u Bosni) i koliko zapravo Jusuf “voli” Srbe kod kojih bi na kraju karijere možda da zaradi još neki evro na proverenoj klubaškoj podeli. Verujem da bi sa lakoćom nosio dres kluba koji tako mnogo voli, ali me jako zanima kako bi pričao o moralu – i muralu! najgori covek na svetu 2 hours ago, James Marshall said: slažem se, ali kao što rekoh, stvar ukusa, Edin je kao uhvatio foru, razradio stil pa je jedno vrijeme, kad je recimo skapirao da mu je ono "s parkingaaaaa" postalo viralno, to eksploatisao preko svake mjere. Mene generalno da prisnost odbija, a toga dosta ima kod Edina, ono, prijatelju, komentarišeš utakmicu u mikrofon, ne gledamo je u kafani. Naravno da su različiti tipovi, ali jednostavno meni ne leže ni jedan ni drugi. Ne leži mi ni npr. Žule, koji samo trtlja kao vodenica, ne privatizuje prenos, ali opet ne da da se uživa u samom događaju. Sa druge strane, recimo Erceg, on ja stvarno mislim da misli da je veći od samog događaja i prenosa. Nisu oni dosadni u smislu da su bezvezni, već dave, za razliku od Novakovića i Stojanovića koji em dave, em su dosadni. Dobar komentator je kao dobar sudija, neprimjetan, to jest ne ometa gledaocu uživanje u onom što gleda. osnovno je to da li covek poznaje sport koji prenosi ne moze nikako biti ok komentator koji ne zna o cemu prica stojanovic je iz te kategorije, a onda jos na to ide (meni) odvratan nacin prenosa edin itekako poznaje kosarku mada mi je potpuno razumljivo da se nekom ne svidja nacin na koji on radi prenose kosarke
Milošica Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Odličan je Edin. Meni za nijansu bolji od Radojevića, mada njih dvojica su mi svakako najbolji. Onog Ognjanovića sa NCAA/NBA sam slabo slušao. Nego, mali off, jesam li ja jedini ovde kome je Viško odličan komentator i na tenisu i na fudbalu? Dakle, ne solidan/dobar, nego odličan? 1
Ted Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 (edited) 25 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Tako su se i u Another Round bili dogovorili da piju po malo kako bi odrzavali 0,05%, pa su naravno vrlo brzo poceli da prekoracuju. Nema tu covek kontrolu. Edin rekao bih da bas lose podnosi alkohol, nekoliko puta je bio dobro podmazan da nije mogao dve normalne recenice da sastavi. Kole ga je pokrivao koliko moze, ali se bas primecivalo.. ja se slažem, ko ne može da se kontroliše u tom smislu, ne treba ni da prilazi čaši drugo, ja nisam baš relevantan sagovornik na temu alkohola jer isti gotovo da ne koristim, osim za kuvanje i razne recepte. supruga i ja imamo brdo alkohola nekog u kući, viskija, vina, konjaka, rakije koju njen ćale pravi, vodke itd. pošto ne pijemo, to će tako da stoji naredih xy godina ili dok gosti ne stuku to. oću reći, nisam neko ko bi mogao da daje kvalifikovane procene koliko i čega je dozvoljeno upotrebiti pre šljake Edited November 21, 2021 by Ted
Nikodije Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 2 hours ago, BWA said: Na šta liči COL... jezivo. uspeli su da promase 5 crnaca, to treba umeti. ne zna se koji je gori i nezainteresovaniji. jedino se muceni jaka nesto cima. s druge strane jovic & rudan pokidali, a rus ima federe u nogama.
Milošica Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 (edited) @Ted Daj mi to. Edited November 21, 2021 by Milošica 1
Joe D Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 ted poziva forumase da mu naprave parti iznenadjenja na gajbi 1
Recommended Posts