November 16, 20213 yr Izgleda Aleksa Stepanović prelazi u FMP, mladi igrači prepoznaju najbolju sredinu za rad i napredak.
November 16, 20213 yr 23 hours ago, Nikodije said: Tasa mvp kola, nije ni bilo realno da ga iko ugrozi. cetvrti u ukupnom mvp poretku, ispred ledaya
November 16, 20213 yr 6 hours ago, Nikodije said: Izgleda Aleksa Stepanović prelazi u FMP, mladi igrači prepoznaju najbolju sredinu za rad i napredak. I zvanicno, sa sajta FMP-a Spoiler Aleksa Stepanović novo pojačanje KK FMP! Talentovani krilni centar Aleksa Stepanović novi je igrač KK FMP! Stepanović je do sada nastupao za KK Partizan Nis, a karijeru gradio u Sparsu, Dinamiku, Metalcu i Slobodi iz Užica. Stepanović je baš u Slobodi pokazao svoj raskošni talenat kada je u ABA 2 ligi imao prosek od 11,4 poena i 6,7 skokova po utakmici. Karakterišu ga sjajne fizičke predispozicije i veoma dobar šut s obzirom da se radi o igraču koji pokriva visoke pozicije. Levoruki krilni centar je potpisao sa FMP-om ugovor na tri godine i biće na raspolaganju treneru Nenadu Stefanoviću već od 9. kola ABA lige u kom Panteri gostuju Ciboni u Zagrebu.
November 16, 20213 yr odlicno pojacanje, mislim da ce se dobro uklopiti u ono sto fmp igra. falila im je laganija cetvorka.
November 16, 20213 yr 4 hours ago, Nikodije said: odlicno pojacanje, mislim da ce se dobro uklopiti u ono sto fmp igra. falila im je laganija cetvorka. Koliko je obeštećenje?
November 16, 20213 yr 4 hours ago, Nikodije said: odlicno pojacanje, mislim da ce se dobro uklopiti u ono sto fmp igra. falila im je laganija cetvorka. nisam gledao fmp, ali limun je upravo to ne kazem da im ne treba i stepanovic, nego da imaju vec jednu "laganu 4ku" Edited November 16, 20213 yr by pbg12345
November 16, 20213 yr 1 hour ago, pbg12345 said: nisam gledao fmp, ali limun je upravo to ne kazem da im ne treba i stepanovic, nego da imaju vec jednu "laganu 4ku" Koga?
November 19, 20213 yr Pa Šuntavilo bi to bolje sastavio, rekao i napisao...od ovog malog privrednika, on nije negirao da je bilo sukoba, nesporazuma, tuče (bilo šta od navedenog). Edited November 19, 20213 yr by simple red white
November 19, 20213 yr aba admiralbet mega mozzart fmp meridian nastavice se... ima i slodes soccerbet u kls-u Edited November 19, 20213 yr by Nikodije