November 8, 20213 yr 1 minute ago, Nikodije said: Što bi imao toliko, pre 4-5 godina je bio u Megi kao prospekt. nemam pojma sta sam prebacio
November 8, 20213 yr brt, masan vrbica jos igra. jel ima 4 banke? au al sam istripovao...Misliš na Vrbicu Stefanova[emoji849]Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
November 8, 20213 yr 7 minutes ago, BWA said: Nisu to ti odnosi. Makar zasad. Kako nisu? Evo primer od pre koju nedelju. Igrač Igokee Srđan Kočić prvo nastupao za Borac u prvom balonu aba 2 , a onda prebačen i nastupao za Igokeu. Kako je to moguće ako "nisu to ti odnosi"?
November 8, 20213 yr Marko Arapović počinje da liči fizički na Franju, to je loša vest za njega. Inače i Franjo je igrao za Krku, onomad kad su bili u Evroligi. Edited November 8, 20213 yr by Nikodije
November 8, 20213 yr 12 minutes ago, Nikodije said: Kako nisu? Evo primer od pre koju nedelju. Igrač Igokee Srđan Kočić prvo nastupao za Borac u prvom balonu aba 2 , a onda prebačen i nastupao za Igokeu. Kako je to moguće ako "nisu to ti odnosi"? Pa šta s tim. Ne igraju istu ligu. Ako bi se nastavilo u prvoj ABA, tipa da igrači Igokee igraju za Borac kao pozajmljeni, pa se vraćaju, pa opet tako, onda bi ti bio u pravu. Borac nije neki "razvojni tim" Igokee, niti postoji "saradnja" između klubova. Kao što rekoh - zasad.
November 8, 20213 yr 6 hours ago, Nikodije said: veceras poslastica, siroki - mladost odbrane na nivou za sad
November 8, 20213 yr 5 minutes ago, Joe D said: odbrane na nivou za sad Prava all stars utakmica. Htedoh da gledam Belića, a video sam Strahinju Gavrilovića. Bio sam ubeđen da Mladost ima mlađi tim, al baš i nema.
November 8, 20213 yr 5 hours ago, BWA said: Pa šta s tim. Ne igraju istu ligu. Ako bi se nastavilo u prvoj ABA, tipa da igrači Igokee igraju za Borac kao pozajmljeni, pa se vraćaju, pa opet tako, onda bi ti bio u pravu. Borac nije neki "razvojni tim" Igokee, niti postoji "saradnja" između klubova. Kao što rekoh - zasad. https://srpskainfo.com/borac-i-igokea-potpisali-sporazum-o-saradnji-postavljen-temelj-za-razvoj-kosarke-u-srpskoj/
November 9, 20213 yr Masan je bio u Megi u onom periodu kada je Jokic poceo da krci svoj put ka zvezdama u Megi. Edited November 9, 20213 yr by Micko8
November 9, 20213 yr 39 minutes ago, pbg12345 said: https://srpskainfo.com/borac-i-igokea-potpisali-sporazum-o-saradnji-postavljen-temelj-za-razvoj-kosarke-u-srpskoj/ Nisu to ti odnosi i nije to ta saradnja.