Joe D Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 51 minutes ago, Nikodije said: I ovaj Rudan zna, ne znam zašto ne igra više rekao bih da nije spreman
hooyadahoo Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Ladno ne može da se komentariše poslednja miloispovest malog čoveka sa velikom torbom na B92. Znači danas sam poslednji put kročio na taj sajt. Skandalozno
Micko8 Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 3 hours ago, Nikodije said: Matković > Petrušev Kako da ne
April Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 FMP ponovo odličan u ovom kolu i da Marko Pavićević nije promašio ono polaganje, moglo je to da izgleda još bolje. Sledeće kolo protiv SC, vredelo bi gledati uživo, taman da vidimo Kamenjaša protiv Tase
Nikodije Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) kamenjas je bio smesan u prvom kolu protiv mege, kasnije se popravio, ima dobru statistiku. svakako nema sta da trazi pored izundua, jednako je jak kao kameni, al je mnogo brzi. mislio sam da je izundu drvo, al bas se popravio, ispade sasvim dobar igrac. Edited November 8, 2021 by Nikodije 1
Nikodije Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 poceo drugi aba2 balon, ocajan zlatibor protiv borca, steta sto su oni ugurani u aba2 a ne sloboda koja je mnogo mladja. veceras poslastica, siroki - mladost
Nikodije Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 pakao kako je grozan zlatibor. a tukli su metalac 36 razlike za vikend, nikad gori kls. i sad straja trener zlatibora, kenja o sudijama, a pustili su borcu 20 otvorenih suteva lol
kud u maglu Simoviću Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 49 minutes ago, Nikodije said: poceo drugi aba2 balon gde igraju?
Nikodije Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Borac BL zasad deluje najozbiljnije u aba2, smeši nam se još jedna filijala dogodine u aba, jer što da ne.
BWA Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 13 minutes ago, Nikodije said: Borac BL zasad deluje najozbiljnije u aba2, smeši nam se još jedna filijala dogodine u aba, jer što da ne. Čija filijala?
Joe D Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) brt, masan vrbica jos igra. jel ima 4 banke? au al sam istripovao... Edited November 8, 2021 by Joe D
Nikodije Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Što bi imao toliko, pre 4-5 godina je bio u Megi kao prospekt.
Recommended Posts