Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

uzalud trud

• Replies 9.2k
  • Views 623.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

sta da se radi, mora neka i da se izgubi. nezgodan protivnik sa iskusnim trenerom, neke lopte iscurele, bice bolje. 

Partizanu će uskoro doći glave pakleni ritam subota-subota-subota

8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

uzalud trud

A dobro, eto prilike za revans vec u sledecem kolu :Jova:

Nerandžić - Panter 0:0

Doći će nam glave nedostatak takmičarskih utakmica tokom sezone.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

ugura losilo za produzetak. 

A Radanov? Jel pokido?

Kocovic je najgori kosarkas u ligi.

Idioti sa arene nisu normalni sa ovim reprizama koševa po tri puta dok igra traje

Edited by Nikodije

dobro da se vlade setio da ubrza malo igru umesto da drvi napade od 20 sekundi na centra. matkovic spektakularan, i jovic konacno odigrao nesto. ovaj rus skroz upotrebljiv, i vise od toga. ne znam sto mu je grejao klupu do sada. 

Fmp im očitao lekciju brzom igrom pa su se setili da mogu i oni tako, ta njihova mlados' traži bržu igru.

Lako je Dziletu bilo sa Skariolom, Vlada Jovanovic je tvrdji orah..

rezija prenosa je za momentalni otkaz

Kakav pas Matkovića za Jovića.

Sećam se kad sam ja trenirao, nas centre su stalno drilovali sa tim dodavanjima o parket bekovima koji katuju, to je bilo ko dobar dan.