Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

ma sve je to nebitno

Svakako Partizan osvaja sa 36-0-0

• Replies 9.2k
  • Views 622.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

Neće ti proći taj jinx :fantom:

samo što nije jinx nego realnost, kao i u onom drugom sportu sa loptom

Bio juče u Hali sportova

Super zabava.

Utisak prvi - FMP ima trenera. Stefanović je pravi za taj čudan miks koji su napravili. Zapazio sam kako rešava Tasu nervoze posle nekog nedosuđenog faula i kako mu ovaj odgovara na sledećem ulasku. Ima čovek energiju.

Utisak drugi - mali Pavićević. Ja sam prvi put gledao tog dečka - kad je ušao, mislio sam da mu je tata platio mesto u rosteru. Spor, nema telo, u napadu nevidljiv. Ali dečko ima mozak. Uvek pogodi mesto gde da se ukopa, samo podigne ruke i sačeka da se konji zalete u njega; čini ti se da je odbrana najjednostavnija stvar na svetu. Pri tom je zagradio koš kao Zoran Savić lično(koji je, by the way, bio juče na utakmici). Sve u svemu, mali se posrao po Miškovim draft projektima na čelu sa Matkovićem i Balcerovskim.

Utisak treći - kao je igrala banda robokapa protiv ekipe sa terenčeta iz kraja. Svi u Megi su fucnuti u teretani kao jedan, a sa druge strane Tasa, Šaranović, Vujičić, sa svojim telima za basket iz osamdesetih, samo sam čekao da izađe Pero Vilfan; pa kako onda da ne navijaš za njih?

I ja sam bio na utakmici, i uživo se baš vidi ta razlika o kojoj govoriš, posebno u visini. Mučio se fmp u prvoj četvrtini da nešto prebaci preko njih, ali kasnije su ih ubacili u blender, ovi nisu znali gde su. VJ je mogao samo da širi ruke, početnik Neša mu očitao lekciju, na utakmici bio i Dulo, sigurno se pitao ko je tu njegov učenik.

Igrao je i nesa za dula.

Tada je išla priča da je Neši mesto u kkp sredio tata koji je bio neko moodo u marfin banci.

Simana tužniji lik od Tome Zdravkovića.

Dobar je Borisa momak, ne moze svako da ima mentalitet za vrhunskog sportistu i to je ok. 

Njemu ova ekipica taman, nema pritiska rezultata, bukvalno match made in heaven, ne znam za igrača koji se bolje uklapa u tu priču.

brajs dzons trenutno vodi mvp trku  :) prosle godine se mucio u aba ligi, a ove godine eksplozija.

1 hour ago, James Marshall said:

Njemu ova ekipica taman, nema pritiska rezultata, bukvalno match made in heaven, ne znam za igrača koji se bolje uklapa u tu priču.

Petrušev :fantom:

Meni bas zao sto nije izrastao kod nas, jbg, bio mi je gotivac Borisa uvek. 

Bol u kurcu u sred pandemonijuma posle Fenerbahcea je filmska scena, bolje i od Topica u Zagrebu, Raikonen je malo dete. :laugh::ziga:

nekako mi se proslo kolo zavrsilo u nedelju i potpuno sam prevideo pobedu sc derbija nad cibonom

vidim gnjidic i prkacin ukupno 1 poen sa malom minutazom

jel gledao neko, sta se tu desavalo