October 25, 20213 yr Bio juče u Hali sportova Super zabava. Utisak prvi - FMP ima trenera. Stefanović je pravi za taj čudan miks koji su napravili. Zapazio sam kako rešava Tasu nervoze posle nekog nedosuđenog faula i kako mu ovaj odgovara na sledećem ulasku. Ima čovek energiju. Utisak drugi - mali Pavićević. Ja sam prvi put gledao tog dečka - kad je ušao, mislio sam da mu je tata platio mesto u rosteru. Spor, nema telo, u napadu nevidljiv. Ali dečko ima mozak. Uvek pogodi mesto gde da se ukopa, samo podigne ruke i sačeka da se konji zalete u njega; čini ti se da je odbrana najjednostavnija stvar na svetu. Pri tom je zagradio koš kao Zoran Savić lično(koji je, by the way, bio juče na utakmici). Sve u svemu, mali se posrao po Miškovim draft projektima na čelu sa Matkovićem i Balcerovskim. Utisak treći - kao je igrala banda robokapa protiv ekipe sa terenčeta iz kraja. Svi u Megi su fucnuti u teretani kao jedan, a sa druge strane Tasa, Šaranović, Vujičić, sa svojim telima za basket iz osamdesetih, samo sam čekao da izađe Pero Vilfan; pa kako onda da ne navijaš za njih?
October 25, 20213 yr I ja sam bio na utakmici, i uživo se baš vidi ta razlika o kojoj govoriš, posebno u visini. Mučio se fmp u prvoj četvrtini da nešto prebaci preko njih, ali kasnije su ih ubacili u blender, ovi nisu znali gde su. VJ je mogao samo da širi ruke, početnik Neša mu očitao lekciju, na utakmici bio i Dulo, sigurno se pitao ko je tu njegov učenik.
October 25, 20213 yr Tada je išla priča da je Neši mesto u kkp sredio tata koji je bio neko moodo u marfin banci.
October 25, 20213 yr https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/intervju-borisa-simanic-zvezda-je-bila-san-ali-lepo-je-kad-mozes-da-uradis-nesto-a-da-ne-skoce-odmah-na-tebe/402170 Prvi put da ga vidim da se smeje. Edited October 25, 20213 yr by Lozac ugljena
October 25, 20213 yr Dobar je Borisa momak, ne moze svako da ima mentalitet za vrhunskog sportistu i to je ok.
October 25, 20213 yr Njemu ova ekipica taman, nema pritiska rezultata, bukvalno match made in heaven, ne znam za igrača koji se bolje uklapa u tu priču.
October 25, 20213 yr brajs dzons trenutno vodi mvp trku prosle godine se mucio u aba ligi, a ove godine eksplozija.
October 25, 20213 yr 1 hour ago, James Marshall said: Njemu ova ekipica taman, nema pritiska rezultata, bukvalno match made in heaven, ne znam za igrača koji se bolje uklapa u tu priču. Petrušev
October 25, 20213 yr Meni bas zao sto nije izrastao kod nas, jbg, bio mi je gotivac Borisa uvek. Bol u kurcu u sred pandemonijuma posle Fenerbahcea je filmska scena, bolje i od Topica u Zagrebu, Raikonen je malo dete.
October 27, 20213 yr nekako mi se proslo kolo zavrsilo u nedelju i potpuno sam prevideo pobedu sc derbija nad cibonom vidim gnjidic i prkacin ukupno 1 poen sa malom minutazom jel gledao neko, sta se tu desavalo