renne Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 ma sve je to nebitno Svakako Partizan osvaja sa 36-0-0 2
renne Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 samo što nije jinx nego realnost, kao i u onom drugom sportu sa loptom 1
April Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Bio juče u Hali sportova Super zabava. Utisak prvi - FMP ima trenera. Stefanović je pravi za taj čudan miks koji su napravili. Zapazio sam kako rešava Tasu nervoze posle nekog nedosuđenog faula i kako mu ovaj odgovara na sledećem ulasku. Ima čovek energiju. Utisak drugi - mali Pavićević. Ja sam prvi put gledao tog dečka - kad je ušao, mislio sam da mu je tata platio mesto u rosteru. Spor, nema telo, u napadu nevidljiv. Ali dečko ima mozak. Uvek pogodi mesto gde da se ukopa, samo podigne ruke i sačeka da se konji zalete u njega; čini ti se da je odbrana najjednostavnija stvar na svetu. Pri tom je zagradio koš kao Zoran Savić lično(koji je, by the way, bio juče na utakmici). Sve u svemu, mali se posrao po Miškovim draft projektima na čelu sa Matkovićem i Balcerovskim. Utisak treći - kao je igrala banda robokapa protiv ekipe sa terenčeta iz kraja. Svi u Megi su fucnuti u teretani kao jedan, a sa druge strane Tasa, Šaranović, Vujičić, sa svojim telima za basket iz osamdesetih, samo sam čekao da izađe Pero Vilfan; pa kako onda da ne navijaš za njih? 2
Nikodije Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 I ja sam bio na utakmici, i uživo se baš vidi ta razlika o kojoj govoriš, posebno u visini. Mučio se fmp u prvoj četvrtini da nešto prebaci preko njih, ali kasnije su ih ubacili u blender, ovi nisu znali gde su. VJ je mogao samo da širi ruke, početnik Neša mu očitao lekciju, na utakmici bio i Dulo, sigurno se pitao ko je tu njegov učenik.
Nikodije Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Tada je išla priča da je Neši mesto u kkp sredio tata koji je bio neko moodo u marfin banci.
Lozac ugljena Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 (edited) https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/intervju-borisa-simanic-zvezda-je-bila-san-ali-lepo-je-kad-mozes-da-uradis-nesto-a-da-ne-skoce-odmah-na-tebe/402170 Prvi put da ga vidim da se smeje. Edited October 25, 2021 by Lozac ugljena
Joe D Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Dobar je Borisa momak, ne moze svako da ima mentalitet za vrhunskog sportistu i to je ok. 2
James Marshall Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Njemu ova ekipica taman, nema pritiska rezultata, bukvalno match made in heaven, ne znam za igrača koji se bolje uklapa u tu priču.
Nikodije Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 brajs dzons trenutno vodi mvp trku prosle godine se mucio u aba ligi, a ove godine eksplozija.
Milošica Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 1 hour ago, James Marshall said: Njemu ova ekipica taman, nema pritiska rezultata, bukvalno match made in heaven, ne znam za igrača koji se bolje uklapa u tu priču. Petrušev
Ratamahatta Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Meni bas zao sto nije izrastao kod nas, jbg, bio mi je gotivac Borisa uvek. Bol u kurcu u sred pandemonijuma posle Fenerbahcea je filmska scena, bolje i od Topica u Zagrebu, Raikonen je malo dete. 1
pbg12345 Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 nekako mi se proslo kolo zavrsilo u nedelju i potpuno sam prevideo pobedu sc derbija nad cibonom vidim gnjidic i prkacin ukupno 1 poen sa malom minutazom jel gledao neko, sta se tu desavalo 1
Recommended Posts