Micko8 Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 (edited) Crvena Zvezda ima velike probleme u napadu , sto i ne cudi kada im je u napadu glavna uzdanica Nikola Kalinic, igrac kome je prosek poena kroz karijeru , jednocifren. Nikola Jovic je uzasno otvorio ovu sezonu, veoma lose za igraca od kojeg se ocekuje da bude izabran u prvoj rundi NBA drafta sledece godine, neki mu cak predvidjaju i lutriju. Prosle sezone je mnogo bolje izgledao i igrao je sigurnije i smelije u nekoliko utakmica u ABA ligi , mislim da ga i Jovanovic veoma lose koristi, previse coskari a njemu je potrebna lopta u rukama , da kreira za sebe i saigrace. Valjda ce da se popravi u nastavk sezone , bilo bi steta da od njega prave nekog specijalca , umesto da dobije svu slobodu u igri , umesto Kazalona. Edited October 18, 2021 by Micko8
Joe D Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 ne vredi vadjenje sad micko, zakazao si sa brojem postova o jovicu, i sad nista od lutrije. sledeci veliki projekat moras jace da hajpujes. 1
BWA Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Pa Vlade Jovanovic nije davao priliku jednom Bogdanu a očekuje se da istrpi Jovica i da mu loptu u ruke. Kako da ne.
pbg12345 Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 hmm, cini mi se da su malo drugcija ocekivanja u partizanu i megi
Joe D Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 nista ne govori 'daj mi loptu vise u ruke' od toga kad igrac sutira 3-18 u dva meca
BWA Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 4 minutes ago, pbg12345 said: hmm, cini mi se da su malo drugcija ocekivanja u partizanu i megi To stoji. Ali Jovanovic je tada imao za klasu jači tim od svih u ABA, a o KLS i da ne govorim, pa je uprkos tome Bogdan pravio društvo Tegeltiji ili u boljoj varijanti grijao klupu ulazivši u igru na +30. Nije baš da nije bilo prostora da mu se ukaže prilika.
Jimmy Kowalski Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Pa i nije bilo mnogo prostora. VJ je naravno znao Bogdanove kvalitete (odnosno bolje reci potencijal), ali kao trener pocetnik nije bio dovoljan autoritet da kanalise njegovo lose ponasanje i prednost je imao Andjusic. Kada se vratio Dule, odlucio je da otpise Andjusaru (koji je od pocetka gurnut u stranu, nije mu pomoglo ni sto nas jednorucno doveo do pobede u Splitu recimo), a Bogdana uzme pod svoje..
pbg12345 Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 1 hour ago, BWA said: To stoji. Ali Jovanovic je tada imao za klasu jači tim od svih u ABA, a o KLS i da ne govorim, pa je uprkos tome Bogdan pravio društvo Tegeltiji ili u boljoj varijanti grijao klupu ulazivši u igru na +30. Nije baš da nije bilo prostora da mu se ukaže prilika. na stranu bogdan vise sam mislio na to da je megi razvoj igraca na prvom mestu u tom smislu ovo je joviceva sezona i tu misko i verovatno ceo njegov tim strucnjaka odlucuju sta je najbolje za jovica, jovanovicevo je najvise da to sprovede u delo, a ne samostalno da donosi odluke koliko ce i ovaj i kako da igra tako da je jbg potpuno irelevantno koliko je on davao sansu bogdanu u patizanu
Milošica Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 1 hour ago, Joe D said: ne vredi vadjenje sad micko, zakazao si sa brojem postova o jovicu, i sad nista od lutrije. sledeci veliki projekat moras jace da hajpujes. Možda mi da preuzmemo sa Milijaševićem.
BWA Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 12 minutes ago, pbg12345 said: na stranu bogdan vise sam mislio na to da je megi razvoj igraca na prvom mestu u tom smislu ovo je joviceva sezona i tu misko i verovatno ceo njegov tim strucnjaka odlucuju sta je najbolje za jovica, jovanovicevo je najvise da to sprovede u delo, a ne samostalno da donosi odluke koliko ce i ovaj i kako da igra tako da je jbg potpuno irelevantno koliko je on davao sansu bogdanu u patizanu Nije irelevantno jer je Partizan do imenovanja Jovanovica, a i nakon toga kad se Dule vratio iz Rusije razvijao igrače i prodavao ih za solidan novac. Ne poredim, naravno KKP i Megu u tom pogledu, ali tada je Partizan imao vrlo jasan koncept razvoja mladih igrača.
pbg12345 Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 50 minutes ago, Milošica said: Možda mi da preuzmemo sa Milijaševićem. vala neko ce morati, opet je bio odlican u ove tri utakmice ima prosek preko 20p steta sto dinamik ne igra aba2 pa da se i na tom nivou takmici, ali bice vremena 1
Micko8 Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 (edited) Pa Jovic ima vecu reputaciju medju NBA skautima od Bogdanovica , kada su mladje kategorije u pitanju , Jovic sada je veci NBA prospekt nego sto je to Bogdanovic bio u to vreme . Jovanovic je pogresan trener za igrace koji igraju na spoljnim pozicijama , kod njega se igra zasniva na vrtenje picka sa centrima ili bacanje pod kos da zidaju, prosle sezone je to radio sa Petrusevim i Simonovicem, ove sezone su tu ulogu preuzeli Matkovic i Balcerowski. Pa ja kritikujem i Jovica , nisu samo trener i sistem krivi za njegovo lose otvaranje sezone niti ga treba otpisivati kao perspektivnog igraca zbog toga , mislim da je onih nekoliko utakmica iz prosle sezone u ABA ligi , pokazatelj na koji nacin treba da ga koriste i ove sezone, on je u mladjim kategorijama Mege prakticno igrao kao plej, a ove sezone je cesto bez lopte , prevede je i onda je uruci plejmejkeru, mislim da to nije njegova igra. Edited October 18, 2021 by Micko8 1
Milošica Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Jović će biti kao Hezonja. Solidan EL igrač, a brutalna dominacija u mladim danima je više stvar fizikalija.
Micko8 Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Nije bas samo stvar fizikalija ali dobro videcemo , decko je tek poceo sa karijerom.
Joe D Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 mozda uspe ako renne krene da pise da je to gotovo i da nema od njega nista, ovako tesko
Recommended Posts