J.R. Cash Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Ne gledam pazljivo. Al jebo ih pres posle tajmauta.
Nikodije Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Luka Mitrović odlično igra, deli lopte kao Jokara. I fizički deluje dobro. 1
booyaka Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Odložena utakmica Partizan - FMP. Nadam se samo da nije fejk razlog da bi se napravila duža pauza zbog utakmice sa Lokomotivom.
booyaka Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Hrabro i bez respekta igra Borac protiv Future. Upravo je dosuđena obična lična umesto očigledne nesportske greške Kobsu, to može da odluči pobednika.
J.R. Cash Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Nesportska iz uputstva za sudjenje. Kako mozes da gledas snimak i odlucis da ona faul ne ispunjava kriterijume?!
pbg12345 Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 1 minute ago, J.R. Cash said: Nesportska iz uputstva za sudjenje. Kako mozes da gledas snimak i odlucis da ona faul ne ispunjava kriterijume?! e jebem mu bas ja srecom nisam video to jebe me strim pa me rasturi kako god se zavrsilo, odlican borac!
J.R. Cash Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Dva puta im Buducnost pobeze s lopate. 1 minute ago, pbg12345 said: kako god se zavrsilo, odlican borac! Tja! Tri prilicno tanke cetvrtine.
pbg12345 Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 6 minutes ago, J.R. Cash said: Dva puta im Buducnost pobeze s lopate. Tja! Tri prilicno tanke cetvrtine. kasnije sam se ukljucio, u drugoj cetvrtini, pred kraj mozda me zato vara utisak ali u kontekstu ko je protivnik jbg, kad se igra na jednu loptu, jako je dobro jesu izgubili, ali posle pobede nad partizanom i egala sa buducnosti, verujem da ce samopuzdanje biti na visini protiv cibone a (i)samopouzdanje je nesto sto je borcu stvaralo dodatni problem tokom sezone bilo bi jako lepo ako drknu cibonu usred zagreba
booyaka Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Ubedljiva pobeda Zadra na gostovanju u Novom Mestu kojom beže ka sredini tabele. Sjajni Onuaku i Karter.
April Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Posmatrao danas Marka LukovićaNjemu je neophodna petica koja široko štiti reket, poput malog VrankovićaZa veće klubove, fali tu mesaSent from fav toy
April Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Posmatrao danas Marka LukovićaNjemu je neophodna petica koja široko štiti reket, poput malog VrankovićaZa veće klubove, fali tu mesaUzgred, ovaj Hasani Gravet iz MZT je opasan plej, mnogo podseća na Boa MOpasna tekma SCentar - MZTSent from fav toySent from fav toy
Nikodije Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 (edited) St.centar se ozbiljno nametnuo kao favorit, videlo se još u prvom balonu da odskaču po talentu, fizikalijama, intenzitetu, ozbiljnosti. Po svemu sudeći dogodine još jedna filijala u aba eliti, ali neka, pošto u slučaju fmp-a liga nije našla snage i odlučnosti da tu anomaliju iseče u startu i postavi princip, sada neka imamo totalni cirkus. Posle njih, Sloboda i Mladost najbolje ekipe u ligi, po meni. I Zlatibor se dobro drži i u vrhu su ali to je matora divlja ekipa, nisu zanimljivi. Sloboda je baš pobrala simpatije, posebno sa ove dve pobede u osakaćenom sastavu. Ne znam zašto tako loše stoje u kls-u. Edited January 25, 2021 by Nikodije
Joe D Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 3 hours ago, Nikodije said: Ne znam zašto tako loše stoje u kls-u. Nije bio Oliver Popovic trener u startu sezone.
Recommended Posts