Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Sombor bi Čačku bi u partiji do 21 mogao dati fore 20 poena

i da biraju da li hoće 3v3 ili 5v5

:fantom:

Posted

Na koju foru je Maribor igrao jednu sezonu i 40 utakmica?

Pri tome, kad bi se pravilo prvih 12 po večnoj tabeli, Željezničar Karlovac bi bio broj 12 :ph34r:

Posted

zasto je institucija druga?

i ko je prvi?!

Posted

iz maribora su dva kluba u pitanju (zapravo i vise, ali u sustini dva)

zeleznicar koji je igrao prvu ligu 50 i neke, odigrao 18 utakmica te sezone i ispao i branik maribor koji je igrao prvu ligu 69/70, odigrao 22 utakmice i ispao

80 tih su se fuzionisali, uzgred se prikljucili jos neki mariborski timovi i pod raznim imenima igrali (i) Ib ligu

nije da je bitno, ali sibenik je 80 te usao prvi put u prvu ligu, poznat je maldjim generacijama zbog perioda u kom je bio najjaci i naravno zbog drazena petrovica

sa druge strane ima tih klubova poput karlovca, zrenjanina, koji su u nekom ranijem periodu bili redovni prvoligasi, pa i sampioni, a kasnije nestali

kk borac cacak je pak institucija koja je u prvoj ligi od 50tih do dana danasnjeg :) 

Posted

e, nego ne znam dal sam nekad pomenuo, uostalom vidi se i iz ove vecne tabele, ali ako neko ne uocava

znate ono kad se pomenu srpski kosarkaski centri, pa sa setom pricaju kad se prvoligaska kosarka igrala u kraljevu, valjevu, uzcu, sapcu...

sve je to sviranje kurcu :fantom:

osim jednog naravno

borac cacak ima sam vise prvoligaski sezona nego svi srpski klubovi juzno od beograda

zapravo borac cacak ima vise od duplo vise :s_w: prvoligaskih sezona (borac 23 - metalac va 6, sloga kv 2, zastava kg 1, zorka sa 1, prvi partizan ue 1 )od svih  srpskih klubova juzno od beograda

to ako vas neko pita koje su institucije srpske kosarke van bgd da se neko ne obruka :fantom:

Posted

ma mars u pizdu materinu

sad vidim da je odlozeno zadar-borac i to danas, ovi vec bili krenuli iz cacka u zadar

pozitivan jedan igrac 

a ja se naostrio da gledam utakmicu :isuse:

Posted

inace, oni mucenici iz gorice su valjda najveci baksuzi medju kosarkaskim klubovima

opet im je neko zarazen i po 4ti put su u samoizolaciji

ono jednom se to poklopilo sa turnirom aba2, pa nisu mogli doputovati te su im prva 4 kola registrovana 0:20

tako da ce imati 9 preostalih kola, posto se igra jednokruzno da se pokusaju ugurati u 8 za plejof

da stvar bude gora po njih, u narednom 5tom (ako jel ne budu u samoizolaciji i tad) igraju protiv pored njih ubedljivo najjace ekipe takmicenja

Posted

Na Areni 2 ide repriza Krka - Partizan ko hoće da pogleda utakmicu ponovo.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
6 hours ago, booyaka said:

Na Areni 2 ide repriza Krka - Partizan ko hoće da pogleda utakmicu ponovo.

ne mogu sad....gledam reprizu Zenit-Zvezda

• +1 3
  • Haha 6
Posted

U normalnim drzavama se ovakvi utovari evidentiraju i oporezuju kasnije.

Posted

igokea dobila hapoel u fiba ls

nema potrebe ni govoriti da je josilo bio ubedljivo najbolji, plus uzeo najvazniji skok na kraju utakmice :fantom:

sutra opet u laktasima sa njima i ako pobede gotovo sigurno su osigurali plasman medju 16

fin uspeh za njih, a i za aba ligu, zajedno sa evrokupom to bi bilo 5/5

ako prodju tamo ih ceka drustvo od 4 spanca, strazbur, sasari, bamberg, niznji, aek cini mi se nista slabije od evrokupa

Posted

Krka nastavlja sa dobrim igrama, a Futura da se muči. Što sezona odmiče sve lošije igraju, jedva su dobili Slovence.

Posted

A sad derbi dve ekipe sa najperspektivnijim mladim igračima u regionu, FMP - Mega
Navijači Partizana bi trebalo da navijaju za FMP u ovoj utakmici :fantom: