levi Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 priviđa ti se uostalom, koga boli kurac za naslov na mozzartu?
BWA Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 (edited) ako te boli kurac, zasto komentarises? a naslov je promijenjen. Edited October 28, 2019 by BWA
levi Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 komentarišem botove koji proganjaju svaki zarez na internetu koji nije u interesu Partizana koga normalnog boli kurac za naslov na mozartu
harper lee Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 14 minutes ago, Joe D said: Koliko gela stavlja ovaj trener dodikovaca. Upravo sam hteo da pitam ko je ovaj Drakula sto trenira Igokeu.
levi Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 (edited) jel oni čekaju Trifunovića da se oporavi, ili nema ništa od toga? 1 hour ago, BWA said: nazivas me botom? zamisli, Partizanovim botom, koji dolazi na forum isključivo sa misijom da bori se svaki dan za njega. odabrao si dobar borbeni navijački nik, ali si promašio forum. ovo je forum opšte prakse, nije navijački. a vi čija je jedina svrha postojanja da se borite za jedan klub protiv drugog ste užasno dosadni, kao i svi drugi botovi čuj, neki naslov na mozartu možda favorituje Zvezdu, moramo da alarmiramo javnost zbog toga Edited October 28, 2019 by levi
Nikodije Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 uskokovic u jednoj cetvrtini ukrao vise lopti nego covic u karijeri.
harper lee Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 7 minutes ago, Nikodije said: uskokovic u jednoj cetvrtini ukrao vise lopti nego covic u karijeri. Ima bas velike oscilacije, sto ne cudi kod mladog igraca, ali kad je up vec sada bi bio korisniji za nas roster. Sto ne igra Pecarski?
BWA Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 3 minutes ago, levi said: jel oni čekaju Trifunovića da se oporavi, ili nema ništa od toga? zamisli, Partizanovim botom, koji dolazi na forum isključivo sa misijom da bori se svaki dan za njega. odabrao si dobar borbeni navijački nik, ali si promašio forum. ovo je forum opšte prakse, nije navijački. a vi čija je jedina svrha postojanja da se borite za jedan klub protiv drugog ste užasno dosadni, kao i svi drugi botovi čuj, neki naslov na mozartu možda favorituje Zvezdu, moramo da alarmiramo javnost zbog toga to mi kazes ti, koji ne silazis sa sportskih tema i ne propustas priliku da provociras na partizanovim temama kad god to nadjes za shodno, kao u cetvrtak oko onog nedosudjenog penala usred utakmice. dalje, ti si izgleda taj koji ne cita forum mimo sportskih tema, jer da ga citas vidio bi veliki broj mojih postova na temama koje sa sportom, a narocito navijanjem nemaju nikakve veze. sve u svemu,ti si posljednja osoba na ovom forumu koja treba da mi objasnjava kako je ovo forum opste prakse, a ne navijacki. ja se makar ne pojavljujem na zvezdinim temama s komentarima da li je bio penal, crveni karton, korner, nesportska licna ili nesto trece, dok ti 5 minuta nakon nedosudjenog penala za fkp (nebitno da li je bio ili ne) znas da penal nije bio, a dajes sebi za pravo da mi drzis lekcije o lijepom ponasanju, prirodi i karakteru foruma.
Nikodije Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 (edited) 7 minutes ago, harper said: Ima bas velike oscilacije, sto ne cudi kod mladog igraca, ali kad je up vec sada bi bio korisniji za nas roster. Sto ne igra Pecarski? igrao je dva minuta. i izgubio dve lopte. bas dobar i djordjevic. sexy ekipica ovaj fmp, dugo nisu bili bolji. Edited October 28, 2019 by Nikodije
harper lee Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Kakav clash of the titans poslednjih par minuta, ne zna se ko vece gluposti pravi.
Joe D Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 (edited) Ulubay je baceno mesto u rosteru, ne sluzi nicemu. Pre bih imao 2 Filipa Covica u timu nego jednog Pota. Edited October 28, 2019 by Joe D
Nikodije Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 grozan je pot, konstantno ubija igru kada je na terenu.
Nikodije Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 (edited) fmp 4 pobede, toliko imaju veciti u zbiru sledece kolo sa partizanom, prilika da im pobegnu za tri pobede Edited October 28, 2019 by Nikodije
Recommended Posts