MiddleClass Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Gordic i Ivanovic su na izlaznim vratima jer su bili na Trojcindanskom saboru u PG...
simple red white Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 8 hours ago, MiddleClass said: Gordic i Ivanovic su na izlaznim vratima jer su bili na Trojcindanskom saboru u PG... Zajebavaš se?
simple red white Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 (edited) Onda bih obojicu rado video u Zvezdi (naravno i zbog igračkog kvaliteta a i zbog inata). Pišeš Milo a čitaš Aleksandar.... Edited June 23, 2019 by simple red white
Dankan Ajdaho Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 15 hours ago, MiddleClass said: Ne, info je od novinara Vijesti. Zakuni se da se ne sprdaš?
Shaq Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 ivanovic je jako upitnog zdravstvenog stanja, na stranu sto mi se ni zdrav™ nije nesto dojmio.. a ne vidim ni opsesiju gordicem, to je mesto rezervisano za jenkinsa
levi Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Gordić bi dobro došao na poziciji Jovića, uprkos ozbiljnom hendikepu u navijačkom opredeljenju. I pod uslovom da sam Jović slučajno nije voljan da se vrati
Apollo Creed Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Mislim da grešiš u pogledu Gordićevog navijačkog opredeljenja.
bradilko Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 šta vam fali da dovedete gordu kao bek apa? uz dobar sistem on može da pruži dosta. lično bih voleo da dođe u partizan. ivanović ima neku hroničnu povredu kolena koja je toliko teška da je pitanje da li može uopšte da nastavi da igra profi košarku
Apollo Creed Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 1 minute ago, bradilko said: šta vam fali da dovedete gordu kao bek apa? Spoiler
levi Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Kako Gordić bekap, Čoviću? nama treba prvi plej koji može da organizuje i da nije rupa u odbrani, i tu i tamo da pogodi nešto. znači Jović/Gordić, taj neki rad plus dvojka zver sa gomilom poena u rukama svako veče, na EL nivou. pošto to sve u jednom teško može da se nađe
bradilko Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 1 minute ago, Apollo Creed said: Reveal hidden contents nemojte tako gosn apolo. čović će biti prvi plej. ko vam je don'o aba i kls?? gorda može sa klupe
levi Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 što ste zapeli sa tim bekapom, pa nismo mi pijani milioneri Gordić bi bio kao lutka prvi plej za ovu ekipu. a i igrao je već el kao startni plej. a ovde bi radio sa boljim trenerom i sa bolje složenom ekipom. eksplodirao bi
Recommended Posts