Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

Gordic i Ivanovic su na izlaznim vratima jer su bili na Trojcindanskom saboru u PG...

8 hours ago, MiddleClass said:

Gordic i Ivanovic su na izlaznim vratima jer su bili na Trojcindanskom saboru u PG...

Zajebavaš se?

Ne, info je od novinara Vijesti.

Onda bih obojicu rado video u Zvezdi (naravno i zbog igračkog kvaliteta a i zbog inata).

Pišeš Milo a čitaš Aleksandar....

Edited by simple red white

15 hours ago, MiddleClass said:

Ne, info je od novinara Vijesti.

Zakuni se da se ne sprdaš?

ivanovic je jako upitnog zdravstvenog stanja, na stranu sto mi se ni zdrav™ nije nesto dojmio.. a ne vidim ni opsesiju gordicem, to je mesto rezervisano za jenkinsa :fantom:

Gordić bi dobro došao na poziciji Jovića, uprkos ozbiljnom hendikepu u navijačkom opredeljenju. I pod uslovom da sam Jović slučajno nije voljan da se vrati

Mislim da grešiš u pogledu Gordićevog navijačkog opredeljenja.:fantom:

onda ne znam šta se čeka. Ćoki reaguj

šta vam fali da dovedete gordu kao bek apa? uz dobar sistem on može da pruži dosta. lično bih voleo da dođe u partizan.

ivanović ima neku hroničnu povredu kolena koja je toliko teška da je pitanje da li može uopšte da nastavi da igra profi košarku

1 minute ago, bradilko said:

šta vam fali da dovedete gordu kao bek apa?

Spoiler

СÑодна Ñлика

Kako Gordić bekap, Čoviću? nama treba prvi plej koji može da organizuje i da nije rupa u odbrani, i tu i tamo da pogodi nešto. znači Jović/Gordić, taj neki rad

plus dvojka zver sa gomilom poena u rukama svako veče, na EL nivou. pošto to sve u jednom teško može da se nađe :sleep:

1 minute ago, Apollo Creed said:

Reveal hidden contents

СÑодна Ñлика

nemojte tako gosn apolo. čović će biti prvi plej. ko vam je don'o  aba i kls?? gorda može sa klupe 

Gordića bih na keca uzeo da nam bude bekap plej.

što ste zapeli sa tim bekapom, pa nismo mi pijani milioneri :dry: Gordić bi bio kao lutka prvi plej za ovu ekipu. a i igrao je već el kao startni plej. a ovde bi radio sa boljim trenerom  i sa  bolje složenom ekipom. eksplodirao bi