June 22, 20195 yr Gordic i Ivanovic su na izlaznim vratima jer su bili na Trojcindanskom saboru u PG...
June 23, 20195 yr 8 hours ago, MiddleClass said: Gordic i Ivanovic su na izlaznim vratima jer su bili na Trojcindanskom saboru u PG... Zajebavaš se?
June 23, 20195 yr Onda bih obojicu rado video u Zvezdi (naravno i zbog igračkog kvaliteta a i zbog inata). Pišeš Milo a čitaš Aleksandar.... Edited June 23, 20195 yr by simple red white
June 23, 20195 yr 15 hours ago, MiddleClass said: Ne, info je od novinara Vijesti. Zakuni se da se ne sprdaš?
June 24, 20195 yr ivanovic je jako upitnog zdravstvenog stanja, na stranu sto mi se ni zdrav™ nije nesto dojmio.. a ne vidim ni opsesiju gordicem, to je mesto rezervisano za jenkinsa
June 24, 20195 yr Gordić bi dobro došao na poziciji Jovića, uprkos ozbiljnom hendikepu u navijačkom opredeljenju. I pod uslovom da sam Jović slučajno nije voljan da se vrati
June 24, 20195 yr šta vam fali da dovedete gordu kao bek apa? uz dobar sistem on može da pruži dosta. lično bih voleo da dođe u partizan. ivanović ima neku hroničnu povredu kolena koja je toliko teška da je pitanje da li može uopšte da nastavi da igra profi košarku
June 24, 20195 yr Kako Gordić bekap, Čoviću? nama treba prvi plej koji može da organizuje i da nije rupa u odbrani, i tu i tamo da pogodi nešto. znači Jović/Gordić, taj neki rad plus dvojka zver sa gomilom poena u rukama svako veče, na EL nivou. pošto to sve u jednom teško može da se nađe
June 24, 20195 yr 1 minute ago, Apollo Creed said: Reveal hidden contents nemojte tako gosn apolo. čović će biti prvi plej. ko vam je don'o aba i kls?? gorda može sa klupe
June 24, 20195 yr što ste zapeli sa tim bekapom, pa nismo mi pijani milioneri Gordić bi bio kao lutka prvi plej za ovu ekipu. a i igrao je već el kao startni plej. a ovde bi radio sa boljim trenerom i sa bolje složenom ekipom. eksplodirao bi