harper lee Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 48 minutes ago, Ros said: ja sam jos na pocetku sezone napisao da pare nisu dovoljne, i da nije slucajno sto se mnogi igraci rado secaju igranja u beogradu i pred takvim navijacima. samim tim pruzaju vise od para koje primaju. to podgorica nema, niti ce ikada imati. Imali su oni i pune hale i vatrenu publiku. Uostalom, to sto su dobili ove godine dobili su na domaci teren, ako izuzmemo trecu utakmicu polufinala protiv Cedevite. Meni se ovako izdaleka cini da nije uspostavljena hijerarhija u ekipi i da tu niko nece da zalegne ni za koga. Na autopilotu su u stanju da odigraju dobre minute ali, sto Duda Ivkovic rece, retko se vidja ekipa koja tako lako izgubi kontrolu igre i utakmice. Mislim da je to posledica toga da kako neko krene da iskace iz timskog sablona svi ostali dignu ruke, narocito u odbrani, a kad nema dobre odbrane onda nema ni kontrole. Jeste da Zvezda generalno dobro sutira u poslednje vreme ali da ti protivnicki tim u finalu lige napravi samo 5 promasaja za dva na celoj utakmici, na uzorku od 30 suteva, to govori sve sto ima da se kaze o odbrani. To za sada Repesa ocigledno nije sposoban da kontrolise.
Ros Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 9 minutes ago, harper said: Imali su oni i pune hale i vatrenu publiku. Uostalom, to sto su dobili ove godine dobili su na domaci teren, ako izuzmemo trecu utakmicu polufinala protiv Cedevite. Meni se ovako izdaleka cini da nije uspostavljena hijerarhija u ekipi i da tu niko nece da zalegne ni za koga. Na autopilotu su u stanju da odigraju dobre minute ali, sto Duda Ivkovic rece, retko se vidja ekipa koja tako lako izgubi kontrolu igre i utakmice. Mislim da je to posledica toga da kako neko krene da iskace iz timskog sablona svi ostali dignu ruke, narocito u odbrani, a kad nema dobre odbrane onda nema ni kontrole. Jeste da Zvezda generalno dobro sutira u poslednje vreme ali da ti protivnicki tim u finalu lige napravi samo 5 promasaja za dva na celoj utakmici, na uzorku od 30 suteva, to govori sve sto ima da se kaze o odbrani. To za sada Repesa ocigledno nije sposoban da kontrolise. slaba je to publika koje ima samo kod kuce. koja ne nosi i na gostovanjima. i zbog koje igrac dodatno zeli da pobedi. sa takvim dodatkom, bili bi mnogo opasniji jer postoji dodatni motiv svakom igracu. prosle godine u finalu su imali mnogo vise -ić poena koje im sad fale (sehovici, barovic, popovic, nikolic). domaci igraci koji imaju jos dodatni motiv jer osecaju klub kao svoj.
bradilko Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 (edited) al imam glupo mesto. tacno iza zvezdine klupe. ovi se napalili samo tako. vec ide ubij cigana.. Edited April 17, 2019 by bradilko
bradilko Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 nece se ovo zavrsavati. stoka je ubacila sve i svasta na teren
bradilko Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 ipak sam se pomerio od shljama. pljuju igrace. na klupi. junacine pihh
kud u maglu Simoviću Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 hour ago, bradilko said: al imam glupo mesto. tacno iza zvezdine klupe. ovi se napalili samo tako. vec ide ubij cigana.. bradilko pravi sranja
bradilko Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 dno atmosfera. ima jedno 10 pljuvaca i ovi dovedu muriju i onda ih vrate nazad.
mozzer Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Da su ovi iz Buducnosti pametni da organizuju sada potpuno regularnu cetvrtu utakmicu, da nema nacionalistickih i sovinistickih uzvika, da nema pljuvanja ni agresije ni pretnji, vec samo domaci teren i navijanje... ali ne verujem
Joe D Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 oce to. nije podgoricka publika marva od juce ili prosle godine. od kad ja pratim kosarku tamo nisu bili regularni uslovi za igru.
Apollo Creed Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 2 hours ago, mozzer said: Da su ovi iz Buducnosti pametni da organizuju sada potpuno regularnu cetvrtu utakmicu, da nema nacionalistickih i sovinistickih uzvika, da nema pljuvanja ni agresije ni pretnji, vec samo domaci teren i navijanje... ali ne verujem
mozzer Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 U svakom slucaju ako ABA Liga 2019.godine ne reaguje na sve ovo onda znaci da tu ima ozbiljnih problema...
harper lee Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Sve sto je potrebno je da nam jebeni Bartomeu da jos to jedno mesto u Evroligi. Za vise od toga nismo ali za manje od toga ce neko na kraju poginuti.
MiddleClass Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Moze i da ukine to jedno mjesto i relaksira malo stvari.
Recommended Posts