pbg12345 Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 A zasto oni ne bi odmorili najvaznije igrace u el? Nije da jure plasman Eventualno da ne sruse onaj rekord protiv sijene Cini mi se digo bio najveci poraz u el, to i krka sa nekim A to tad je bio bas zajeban tim Cudno je to vreme bilo, nasi kosarkaski klubovi su bili bas daleko od najboljih evropskih, sa povremenim bleskovima Delovalo da de zavrsiti kao fudbalski, koji posle raspada sfrj, vise nikad nisu bili ni blizu najboljih
simple red white Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 13 hours ago, levi said: ne može, 30.3 je subota. nema više duplih kola u četvrtak imaju Barcelonu, u nedelju ABA, četvrtak PAO i u nedelju ev. opet ABA U pravu si, loše sam video, sa PAO igraju 4. Aprila.
Joe D Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 dobro sibanje(manje dobar basket). cedevita je zilava ekipa.
Gutterball Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Sad su ih verovatno dotukli sa ove tri vezane trojke...
Azdaja Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Stisli gas, ubacili trojke, goga dole isamarao stipa i gotovo. Mislim da će ih dobiti u gostima futura
mozzer Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Konacno malo pravog segsi basketa u aba ligi. Plus - sa ovakvom odbranom Buducnost uzima Abu.
MiddleClass Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 45 minutes ago, Azdaja said: Stisli gas, ubacili trojke, goga dole isamarao stipa i gotovo. Mislim da će ih dobiti u gostima futura Nema Buducnost ove sezone bitnu pobjedu u gostima. Izgubili su dvije od Cedevite, i po jednom od nas i od Partizana. U EL imaju 0/14. Dobija Cedevita. Pulen 32p...
Ratamahatta Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Konstantno navijanje za Partizan, konstantno deljenje igraca na nase (domace) i njine (strance), + nepoznavanje pravila, iritantni glasovi i Saranovic koji nije cuo za sibilarizaciju, otkaz momentalno da se ja ista pitam.
levi Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 jel ima na netu nekih snimaka sa O2? nisam odavno čuo Šarana
levi Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 nisam još uvek uzeo eon dobar mi je ovaj stari hibrid paket sbb čudno mi je da niko ne kači inserte na yt, ili ja ne umem da nađem
levi Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 surova dominacija Prkačinovog sina u finalu juniorske Aba lige. od oca je očigledno nasledio visinu, ali od koga talenat
Recommended Posts