Goranz Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Srediće Čović već nekako za Olimpijakos... pitanje je samo šta će da rade kada Obradović u ABA ubaci Panatinaikos.
Shaq Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 long story short.. moze oly, al da se ukine po, a posto se nece ukidati, ne moze ni oly biti primljen. :coffee:
levi Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 After Olympiacos, Panathinaikos has also expressed an interest of joining ABA League | Eurohoops
MiddleClass Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Troluju Olija. Svako ko ima A licencu je dobrodosao u aba!
Shaq Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 janakopulus je najtezi moguci oblik degena, hibrid dula i chola :coffee:
Delija67 Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Lepo da ih primimo, pa da evroliga kaze da vec imamo predstavnika i da nam je to dosta.
Timmy Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 11 hours ago, Nikodije said: prosirenja ce sigurno biti ako olimpija bude poslednjeplasirana, nevezano za olimpijakos. u aba2 borac izborio plej of, iako su tokom veceg dela sezone bili u donjem delu sredine tabele, ali je usledio furiozan finis. istina, protiv primorske verovatno nemaju sanse Videh vest, pa mi čudno, znam da su bili loše krenuli. @pbg12345 daj neku reč.
pbg12345 Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 o borcu? ma daleko sam ih manje gledao ove sezone nego prosle sustina je da imaju isti problem godinama unazad, usled manjka kesa (ok ovo je problem na prvom mestu, ali je izlisno i govoriti o tome kad je srpska kosarka u pitanju van blizanaca i miska) konstantno imaju disbalans u ekipi spoljni se nekako i nadju, sto iz "cacanske skole", a i generalno je bolja ponuda nizih igraca nego visokih, ali zato sa centrima uvek muku muce godinama su potpisivali mladena pantica na nekoliko meseci, prosle godine je balaban bio jedini klasican centar ove godine su pokusali sa djordjom majstorovicem i zajebali se to je kapiram glavni razlog losijih rezultata u aba u prvom delu ostao je ilija, doveden radovan djokovic, sa matorim malinom, za ovaj nivo to je ozbiljan kvalitet posle se i malina povredio i jbg primorska jeste najbolja, male su sanse borca, ali nije bas da su bez ikakvih sansi ja bih mnogo voleo da se napokon plasiraju u aba, ako neki grad u srbiji zasluzuje da gleda regionalnu kosarku pored beograda to je jbg cacak zalosno je koliko se malo ulaze, sto u borac sto uopste u kosarku u cacku a imaju odlicnu bazu, ne trebaju tu neka velika ulaganja da bi se doveli na nivo aba1 (osim ova top4 kluba) ali jbg evo opet u onoj juniorskoj ligi od prvih 6 ekipa, 4 su iz bg, 2 iz cacka meni je prilicno neverovatno da neko nije video interes da ulozi neki ozbiljniji kes, jer talenata ima bas mnogo zbog tradicije ima i mnogo trenera sposobnih da rade na onom bazicnom nivou, ali kada se igraci priblize seniorskim godinama nastaju problemi kad to kazem pre svega mislim na miska, kapiramda bi brzo isplatio investiciju pre 10-15 godina je covic imao neku fuziju, pa je gomila klinaca iz fmp isla na razvijanje u borac, a covic kupio sve iz cacka sto ima iole talenta
Nikodije Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Olimpija poslednja, a pošto oni ne ispadaju, znači opet 14 klubova.
hrkljush boys_2 Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Bravo za Krku, baš simpatičan klub, počevši od kultne sale Leon Štukelj.
Nikodije Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 A ako olimpija ipak bude igrala aba2, gostovaće i u novom pazaru pazarci večeras pobedili dinamik 12 razlike (trebalo im više od 8) i plasirali se u aba2
Recommended Posts