theanswer Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 mene zanima kako se smanjuje rastojanje od koša kad igrač šutira sa zemlje i posle šuta napravi korak unapred, ali to je više za neki drugi forum pretpostavljam
levi Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 tako što je to sve proces šutiranja, koji se ne završava izbacivanjem lopte? ali to je već stručno sudijska rasprava, pusti to. nego razjasni sebi da li je domaći teren prednost u pleofu ili nije. samo polako
theanswer Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Strucna rasprava sunce ti jbm Napisao sam kolika je to prednost, po meni prilicno zanemarljiva. Ali to si ti, poenta je da kazes koju pametnu o sportu u koji se razumes ko Mara u kriv kurac
levi Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 10 hours ago, theanswer said: Strucna rasprava sunce ti jbm sve je ok, niko na tebe laika i ne vrši pritisak da prepoznaš, a kamoli da se uključiš. opusti se
Joe D Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 sta je ovaj janjic u megi, gde su ovo iskopali?
Кристофер Лумумбо Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 igrao je u vojvodini prosle godine, bio je najbolji igrac, ali to je raspad liga.
Joe D Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 jako netalentovana skupina u megi. miskovic mora sam da igra.
pbg12345 Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 kao sto su neki medju nama najavili ( ), krka procvetala posle povratka josila pala je i prva ovosezonska pobeda na gostovanjima na vrucem terenu u zadru sale bez, ovo im je bas bitna pobeda za opstanak posto ce izmedju njih i olimpije po svoj prilici da se odluci ko ispada poslednje kolo igraju kuci sa olimpijom i lako moguce da ce ta utakmica odlucivati ko ne igra aba 1 sledece sezone
Блок_64 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Што се мене тиче могу да избаце обе екипе из такмичења.
pbg12345 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 On 26.1.2019. at 19:28, Кристофер Лумумбо said: igrao je u vojvodini prosle godine, bio je najbolji igrac, ali to je raspad liga. gde raspad liga kad 1 milenko veljkovic trenutno dominira! a u stopu ga prati djukan djukanovic!!! filip covic za siromasne ima u slobodi neki amer Marcus LoVett kapiram da je on najbolji igrac lige studirao na st.john's univerzitetu, koliko vidim solidan univerzitet kris malin im je najpoznatiji igrac, a on je ujedno i trener tamo ovaj lik je imao odlicnu ruki sezonu, bio u ruki timu te neke lige gde je taj univerzitet, onda se u drugoj sezoni (prosloj) povredio i posle se nije vracao da igra za njih letos/jesenas bio u italiji, trenirao u sasariju i trentu, zimus stigao u slobodu kako je on zavrsio u uzicu nije mi jasno uglavnom u poslednje vreme trpa30+ po utakmici, trojke sutira preko 50%, ima oko 5 asistencija ako je verovati kls statistici i klipovima, pored suta za 3, ulaz mu je glavno oruzje plej, visok 188, 1996 da je srece, mogao bi u zvezdi da menja reglanda, kapiram da bi igrao za stan i hranu, samo da se nadje u "izlogu" sumnjam da i uzicu ima nesto vise a od filipa je bolji nekoliko puta svakako
radisa Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 8 hours ago, pbg12345 said: a od filipa je bolji nekoliko puta svakako Od Filipa teško biti bolji... Pola foruma bi bez ikakve pripreme bilo bar u tom rangu... Recimo, ja sam poprilično debeo, mene bi teže zaobilazili nego Filipa, a i viši sam od njega, pa bi i tu tim u kom bi igrao bio na dobitku... Brzina nam je negde jednaka... Kao i skočnost... Mogu da branim zidanje™, da vidim tog majčinog pleja koji će mojih 130Kg da ugura pod koš... Kad ma ostave samog, mogu tricu da zabodem, kao i on, na ulaze ne bih išao, toliko inteligencije imam... Dakle i tu sam za nijansu bolji... Mogu da zamilim tak ovi mlađi što su nedavno treanirali košraku, tek koliko su oni bolji... Našo si da porediš profi košarkaša sa Filipm, jebo te...
Apollo Creed Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Igrao na St.John's? Potpisuj odma' Ćoki!!
Recommended Posts