Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

image.gif

• Replies 9.5k
  • Views 643.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

Nekad se znalo ko je za Izrael a ko za Palestinu

pazi ovog, kao ABA liga čerupa ACB, posle Ojeleyea u Zvezdi, Edin Atić u Bosni

znači skrpili su neki budžet, igraće Abu?

96300744-8559129617866986149-n.jpg

Pominju se i Gegić i Halilović. Solidan tim u nastajanju, ali valja ubosti i sa dva/tri stranca.

Jure Personsa, najboljeg igrača Krke. Solidna priča.

potpisali su personsa, ali ostavili su trenera damjanovica, realno no name. ocekivao sam mnogo jace ime, znam da su pregovarali sa nenadom markovicem

deluje da ce biti dobra ekipa

spominjali su se da beciragic i nenad markovic, na kraju ostao damjanovici

mozda nema "trenerski pedigre" ali je covek rodjeni sarajlija, koji je igrao za bosnu, trenurao u nekoliko navrata, bio asistent trenera, sportski direktor

na kraju krajeva on ih je i uveo u aba ligu i zasluzuje poverenje

vuk radojicic ipak ne ostaje u cacku, prelazi u megu

bice ovo prilicno skromna ekipa mege, uglavnom potpisuju ove klince iz okk

On 2. 7. 2025. at 14:34, Nikodije said:

potpisali su personsa, ali ostavili su trenera damjanovica, realno no name. ocekivao sam mnogo jace ime, znam da su pregovarali sa nenadom markovicem

veliko trenersko ime je verovatno najprecenjenija pozicija u evropskoj košarci. ameri su kao i obično prešli igricu ranije pa prvi treneri lagano postaju likovi poput rajakovića, dejgnolta i drugih. učmali način razmišljanja gde se pojavi onda jedan Isalo i za pet godina napravi put sebi da postane prvi trener memfisa.

On 3. 7. 2025. at 17:16, theanswer said:

veliko trenersko ime je verovatno najprecenjenija pozicija u evropskoj košarci. ameri su kao i obično prešli igricu ranije pa prvi treneri lagano postaju likovi poput rajakovića, dejgnolta i drugih. učmali način razmišljanja gde se pojavi onda jedan Isalo i za pet godina napravi put sebi da postane prvi trener memfisa.

Tako će i Aca Damjanović za 5 godina, tipujem da uzima Kliperse

On 3. 7. 2025. at 17:16, theanswer said:

Ostalo iz davnih dana kad se do znanja dolazilo samo fizičkim prisustvom na treninzima i razmenom beleški.

Doskorasnji igrac Turk Telekoma Javon Bess je novi igrac Igokee.