June 26Jun 26 On 26. 6. 2025. at 9:47, Jimmy Kowalski said: Iz Hapoela poručuju: Partizan nas želi u ABA, Crvena zvezda nelik je bukvalno vodio medijski rat protiv zvezde pre par meseci, a sada je sokiran zasto je zvezda protiv njega :)
Tuesday at 23:084 days pazi ovog, kao ABA liga čerupa ACB, posle Ojeleyea u Zvezdi, Edin Atić u Bosniznači skrpili su neki budžet, igraće Abu?
Wednesday at 13:113 days Pominju se i Gegić i Halilović. Solidan tim u nastajanju, ali valja ubosti i sa dva/tri stranca.
Wednesday at 14:343 days potpisali su personsa, ali ostavili su trenera damjanovica, realno no name. ocekivao sam mnogo jace ime, znam da su pregovarali sa nenadom markovicem
Thursday at 10:232 days deluje da ce biti dobra ekipaspominjali su se da beciragic i nenad markovic, na kraju ostao damjanovicimozda nema "trenerski pedigre" ali je covek rodjeni sarajlija, koji je igrao za bosnu, trenurao u nekoliko navrata, bio asistent trenera, sportski direktorna kraju krajeva on ih je i uveo u aba ligu i zasluzuje poverenje
Thursday at 16:582 days vuk radojicic ipak ne ostaje u cacku, prelazi u megubice ovo prilicno skromna ekipa mege, uglavnom potpisuju ove klince iz okk
Thursday at 17:162 days On 2. 7. 2025. at 14:34, Nikodije said: potpisali su personsa, ali ostavili su trenera damjanovica, realno no name. ocekivao sam mnogo jace ime, znam da su pregovarali sa nenadom markovicemveliko trenersko ime je verovatno najprecenjenija pozicija u evropskoj košarci. ameri su kao i obično prešli igricu ranije pa prvi treneri lagano postaju likovi poput rajakovića, dejgnolta i drugih. učmali način razmišljanja gde se pojavi onda jedan Isalo i za pet godina napravi put sebi da postane prvi trener memfisa.
Thursday at 17:212 days On 3. 7. 2025. at 17:16, theanswer said: veliko trenersko ime je verovatno najprecenjenija pozicija u evropskoj košarci. ameri su kao i obično prešli igricu ranije pa prvi treneri lagano postaju likovi poput rajakovića, dejgnolta i drugih. učmali način razmišljanja gde se pojavi onda jedan Isalo i za pet godina napravi put sebi da postane prvi trener memfisa.Tako će i Aca Damjanović za 5 godina, tipujem da uzima Kliperse
Thursday at 19:222 days On 3. 7. 2025. at 17:16, theanswer said: veliko trenersko ime je verovatno najprecenjenija pozicija u evropskoj košarci. ameri su kao i obično prešli igricu ranije pa prvi treneri lagano postaju likovi poput rajakovića, dejgnolta i drugih. učmali način razmišljanja gde se pojavi onda jedan Isalo i za pet godina napravi put sebi da postane prvi trener memfisa.Ostalo iz davnih dana kad se do znanja dolazilo samo fizičkim prisustvom na treninzima i razmenom beleški.