Yesterday at 19:051 day Skratiti abu na 12 ekipa. Izbaciti Krku, Cibonu, Mornar, Borac i ostale Bosne...
23 hours ago23 hr 2 hours ago, Nikodije said:Ne verujem ovo za Bosnu, verovatno neki pritisak na nadležne.Bosanski košarkaški savez ne plaća ni troškove svoje reprezentacije, čemu da se nada KK.Jedino Grad Sarajevo ako ima pare, ali treba namiriti milion državnih činovnika koliko ima najnakazniji od svih državnih aparata na svetu.
22 hours ago22 hr 20 minutes ago, Jimmy Kowalski said:A sto bi grad ili drzava bili duzni da daju pare?Vidjeli da Beograd / Srbija potkiva konje pa i žaba digla nogu
22 hours ago22 hr Vlada Federacije dala im je 350.000 KM. Konakovic kao bivši igrač sigurno gura klub.Ali generalno, glede Bosne, previše je tu nostalgije.Niti postoji neko ko bi ulozio ozbiljan novac u klub, niti postoji neko ultra interesovanje za košarku u Sarajevu. Bosna nije sekcija fk Sarajeva (iako su bordo) pa da na osnovu toga nastane neka euforija i pritisak na institucije.Mlađe kategorije su im srednje žalosne a za ozbiljne plaćenike nema para.
22 hours ago22 hr Just now, MiddleClass said:Vidjeli da Beograd / Srbija potkiva konje pa i žaba digla nogu Evo juce se vlada CG fali da ce pomoci Futuri koliko treba. Jebote, svi bi da izmuzu pare gradjana za svoje potrebe.
14 hours ago14 hr 11 hours ago, Nikodije said:Gledao sam intervju njihovog predsednika na klixu po završetku aba2 lige, tu je takođe pretio da neće igrati aba1 ukoliko mu grad, kanton i entitet ne daju budžet koji je on zamislio (u rangu Budućnosti). Koliko sam čuo sakupljen je budžet od milion i po evra (u rangu Igokee, što nije malo), tako da lik očigledno voli da glumi drama queen.sumnjam da je budzet igokee milion i po evra, to je jbga borcev budzetigokea jeste prosle godine imala zapravo dosta kratku rotaciju, odnosno platili su nekoliko igraca vise, nekoliko solidnih "domacih", dva mlada, mlad trenermeni se zapravo njihov kocept sastavljanja ekipe svidja, ali opet tesko da to toliko kosta, narocito sto igraju i lsciljati iz ugla bosne na nivo buducnosti u stratu je budalastina, oni najpre treba da ciljaju da stignu i prestignu igokeuumozda ne sa ulaganjima, ali na njihovoj strani je trebala biti ona pocetna euforija, puna hala itd
8 hours ago8 hr 17 hours ago, Milošica said:Bosna odustala od ABA ligeBosna odustala od ABA ligeKošarkaški klub Bosna Visit Sarajevo neće igrati ABA ligu sljedeće sezone, saopštio je klub.Kakva smorčina od vesti. Baš sam se nadao da će solidan tim napraviti.Evo malo sira izjava:
8 hours ago8 hr Putuj Igumane! Steta sto dvorane u Cacku, Zelezniku, Zagrebu, Podgorici i Baru ispunjavaju uslove. Niko ne zeli da gleda Borac, Cibonu, Krku, Mornar, Studentski i ostale Bosne u aba Skratiti ligu maksimalno tako da Igokea bude najlosija ekipa iz regiona i ubaciti jos Hapoela, Kluz i ostale strance sa infrastrukturom i parama. Svako zeli da gleda jako takmicenje, a za ove nostalgicare preporucujem rts trezor
4 hours ago4 hr o kako si samo provokativan!!!nista lepse od navijaca blizanaca iz pizdikovaca 500+ km udaljenih od beograda, kojima je pun kurac tih nekih poluprofesionalnih ekipa iz unutrasnjosti sa smesnim budzetima, nego hoce brate iskljucivo da gledaju tu neku kvalitetnu kosarku koja se igra u modernim arenama koje primaju 10+ hiljada gledaocanekad na tv, nekad strim, a najcesce flashcore
4 hours ago4 hr @pbg12345 Ipak će posle prve faze takmičenja biti formirane nove dve grupe po 10 klubova, to je dodatnih deset kola, a ako sam dobro shvatio i timovi u toj plej-aut grupi moći će da se bore za plasman u plej-in.Izgleda da je i Hapoel unutra, 4 Evroligaša, 3 Evrokupaša, bar 3 tima u BCL, ne baš trećerazredno takmičenje što bi rekao Hevi :)
2 hours ago2 hr 2 hours ago, Nikodije said:@pbg12345Ipak će posle prve faze takmičenja biti formirane nove dve grupe po 10 klubova, to je dodatnih deset kola, a ako sam dobro shvatio i timovi u toj plej-aut grupi moći će da se bore za plasman u plej-in.Izgleda da je i Hapoel unutra, 4 Evroligaša, 3 Evrokupaša, bar 3 tima u BCL, ne baš trećerazredno takmičenje što bi rekao Hevi :)naravno da nije trecerazredno takmicenje, ja sam sinoc u potpunosti ispustio iz vida da zvezda igra, te da je hevi zbog svega vidjenog u onim danima i raspolozenjima te da ne treba ulaziti u rasprave sa njim, te mu se ovim putem izvinjavamodlicno ako je ovako kako si napisao, tome sam se i nadao kad su najavili prosirenjeona prosta podela na grupe, gde bi se igralo iskljucivo unutar grupe bi bilo tesko sviranje kurcuovako em ce biti 28 kola sto je prava mera ligaskog takmicenja, em ce u tom drugom delu ekipe igrati sa ekipama slicnog kvaliteta sebi, sto bi trebalo doneti dodatnu draz i neizvesnostnego daj izvor vesti jbgda ne moram(o) gledati u solju i nagadjati ima li vest kredibilitet i kakav ovo za bosnu je odlicna vest, izgleda ipak ima tu nekog trzista i interesa ja zaista nisam razmisljao u tum pravcu dok ti nisi pomenuo da je verovatno neka vrsta (prilicno seljackog mora se priznati) pritiska Edited 2 hours ago2 hr by pbg12345
2 hours ago2 hr 10 minutes ago, pbg12345 said:naravno da nije trecerazredno takmicenje, ja sam sinoc u potpunosti ispustio iz vida da zvezda igra, te da je hevi zbog svega vidjenog u onim danima i raspolozenjima te da ne treba ulaziti u rasprave sa njim, te mu se ovim putem izvinjavamodlicno ako je ovako kako si napisao, tome sam se i nadao kad su najavili prosirenjeona prosta podela na grupe, gde bi se igralo iskljucivo unutar grupe bi bilo tesko sviranje kurcuovako em ce biti 28 kola sto je prava mera ligaskog takmcienja, em ce u tom drugom delu ekipe igrati sa ekipama slicnog kvaliteta sebi, sto bi trebalo doneti dodatnu draz i neizvesnostnego daj izvor vesti jbgda ne moram(o) gledati u solju i nagadjati ima li vest kredibilitet i kakav ovo za bosnu je odlicna vest, izgleda ipak ima tu nekog trzista i interesa ja zaista nisam razmisljao u tum pravcu dok ti nisi pomenuo da je verovatno neka vrsta (prilicno seljackog mora se priznati) pritiskahttps://sportklub.n1info.rs/kosarka/aba-league/hapoel-tel-aviv-aba-liga-prosirenje-cibona-mornar-skupstina-sport-klub-saznaje/