9 hours ago9 hr On 7. 6. 2025. at 13:01, Milošica said:Madar i Nilikina u duelu minimum 4 puta naredne sezone, mojoj sreći nema kraja.mislis da frenki ostaje, ja mislim da ostaje u bgdu.
9 hours ago9 hr 1 minute ago, uini said:mislis da frenki ostaje, ja mislim da ostaje u bgdu.Morao bih da promenim boje.
8 hours ago8 hr 18 hours ago, Nikodije said:Mega koja nema takmičarske ambicije ima u vitrinama jedan trofej, za razliku od takmičarskih klubova Vojvodine, Borca, Sloge i Spartaka koji svi zajedno imaju nula :)Ovo je potpuna zamena teza. Pričaće se o tom kupu ko onda vi kad ste osvojili pa snimili dvd. Takmičarski klubovi o kojima govoriš nikada nisu imali roster ni približan Megi. I taj kup je došao u sred sezone kad nisu mogli da šalju najbolje igrače po Amerikama i u draft izloge. Da ta ekipa ima takmičarske ambicije ne bi to radila. To znamo svi, nema potrebe da se pretvaramo sad. Imaju drugi koncept i to je meni skroz ok, ali ajde da ne mažemo oči jedni drugima molim te.
8 hours ago8 hr 4 minutes ago, theanswer said:Ovo je potpuna zamena teza. Pričaće se o tom kupu ko onda vi kad ste osvojili pa snimili dvd. Takmičarski klubovi o kojima govoriš nikada nisu imali roster ni približan Megi. I taj kup je došao u sred sezone kad nisu mogli da šalju najbolje igrače po Amerikama i u draft izloge. Da ta ekipa ima takmičarske ambicije ne bi to radila. To znamo svi, nema potrebe da se pretvaramo sad. Imaju drugi koncept i to je meni skroz ok, ali ajde da ne mažemo oči jedni drugima molim te.Tako je, nema potrebe da se pretvaramo, znamo svi čemu Mega služi, samo sam kao fun fact naveo podatak da su osvojili jedan trofej više nego tzv tradicionalni košarkaški centri zajedno.Btw moj drug pbg će verovatno da se ljuti, ali da vidimo rezultat igranja Borca u aba ligi ovih pet godina. Takmičarski- ništa bitno, borba za goli opstanak, što je ok jer budžet je među manjima, ali oni u prve četiri godine nisu izbacili nijednog mladog igrača, uglavnom su kupovali loše strance i još gore domaće veterane. Tek u petoj sezoni izbacuju mladog igrača Pavla Nikolića. Dakle, Borac igra aba samo da bi Čačani imali neku zabavu u gradu, u smislu koristi za srpsku košarku njihovo igranje aba je vrlo tanko. Mega je samo ove godine lansirala 6-7 mladih igrača, od čega trojicu Srba, koji će gotovo izvesno biti naši reprezentativci, zapravo već jesu jer su igrali prozore. Ok, mogućnosti Mege i Borca ni približno nisu iste zbog Miškove moći da prigrabi talente, ali je činjenica da oni tamo imaju dobre uslove za rad, da dobijaju šansu, da im se toleriše greška i da napreduju. I ostali mali klubovi bi mogli malo više da rizikuju, panije moguće da u košarkaškom gradu kao što je Čačak za pet godina postoji samo jedan mladi igrač koji zaslužuje šansu na nivou donjeg doma aba lige.Dakle, "takmičarska ambicija" nije samo gola borba za neki trofej, plasman u plej-of ili šta god, za mene je to i sposobnost da se baviš nečim smislenim u okviru svojih mogućnosti. Ako dovedeš Gagića to je besmisleno, a kada ga oteraš i daš šansu Pavlu Nikoliću to ima smisla nevezano samo za poziciju na tabeli. Edited 8 hours ago8 hr by Nikodije
8 hours ago8 hr 39 minutes ago, theanswer said:Ovo je potpuna zamena teza. Pričaće se o tom kupu ko onda vi kad ste osvojili pa snimili dvd. Takmičarski klubovi o kojima govoriš nikada nisu imali roster ni približan Megi. I taj kup je došao u sred sezone kad nisu mogli da šalju najbolje igrače po Amerikama i u draft izloge. Da ta ekipa ima takmičarske ambicije ne bi to radila. To znamo svi, nema potrebe da se pretvaramo sad. Imaju drugi koncept i to je meni skroz ok, ali ajde da ne mažemo oči jedni drugima molim te.Jedina zamena teza je kad navijači klubova koji su ukinuli takmičenje osim između sebe ozbiljno diskutuju o tome šta znači šta je dobro za takmičenje.
8 hours ago8 hr 1 minute ago, Venom said:Jedina zamena teza je kad navijači klubova koji su ukinuli takmičenje osim između sebe ozbiljno diskutuju o tome šta znači šta je dobro za takmičenje.Da li si sposoban da razlučiš fakte o nečemu u odnosu na whataboutism? Imam pravo da diskutujem o čemu hoću bez obzira dal sam navijač Partizana ili Sloge iz Kraljeva. I to što su Partizan i Zvezda uradili ko zna šta protiv interesa srpske košarke i što je pojava kluba kao Mega učinila dosta dobrog ne znači da to jednostavno nije klub koji kako rekoste ima najviše takmičarske ambicije. To je suva činjenica.
8 hours ago8 hr nema sta da se ljutim jer to jeste takona kraju je dovelo da borac u abi na utakmicama sa slobodnim ulazom gleda par stotina ljudinije to jedini razlog naravno, na prvom mestu hala iz 1968 ili koje vec potpuno neuslovna za danasnje standardekad se ulazilo iz aba 2 i imali oni suludi skorovi sto u toj ligi sto u kls, hala bila prepuna atmosfera vrhunskaali to je ono sto uvek govorim, a lako se zaboravi, nasi navijaci jbg vole uspeh, sto je i logicnoiz tog ugla bolje dominirati aba2 i borirti se za aba 1 , nego godinama tavoriti na dnu najviseg rangaplus je tad igralo gomila (mladih) cacana u timu, sto je dodatni mamac za publikutesko je iz borceve perspektive izbacivati mlade igrace, ali nije nemoguceda se ne ponavljam po ko zna koji put sa tom celom pricomvalja samo uzeti u obzir da borcevi igraci masovno prelaze u fmp, odnosno uvideti gde je borac u lancu ishraneno, evo ima nekih nagovestaja da se pocelo pomalo menjati, nadam se da ce nastaviti u tom smeru, jer je to bukvalno jedini nacin da borac napravi nekaakv iskorakdovodjenjem iskusnih polovnjaka u trci gde i ostali rade isto, a ti imas najmanji budzet, jasno je kako se zavrsava u vecini situacija Edited 8 hours ago8 hr by pbg12345
8 hours ago8 hr 27 minutes ago, Nikodije said:Tako je, nema potrebe da se pretvaramo, znamo svi čemu Mega služi, samo sam kao fun fact naveo podatak da su osvojili jedan trofej više nego tzv tradicionalni košarkaški centri zajedno.Btw moj drug pbg će verovatno da se ljuti, ali da vidimo rezultat igranja Borca u aba ligi ovih pet godina. Takmičarski- ništa bitno, borba za goli opstanak, što je ok jer budžet je među manjima, ali oni u prve četiri godine nisu izbacili nijednog mladog igrača, uglavnom su kupovali loše strance i još gore domaće veterane. Tek u petoj sezoni izbacuju mladog igrača Pavla Nikolića. Dakle, Borac igra aba samo da bi Čačani imali neku zabavu u gradu, u smislu koristi za srpsku košarku njihovo igranje aba je vrlo tanko. Mega je samo ove godine lansirala 6-7 mladih igrača, od čega trojicu Srba, koji će gotovo izvesno biti naši reprezentativci, zapravo već jesu jer su igrali prozore. Ok, mogućnosti Mege i Borca ni približno nisu iste zbog Miškove moći da prigrabi talente, ali je činjenica da oni tamo imaju dobre uslove za rad, da dobijaju šansu, da im se toleriše greška i da napreduju. I ostali mali klubovi bi mogli malo više da rizikuju, panije moguće da u košarkaškom gradu kao što je Čačak za pet godina postoji samo jedan mladi igrač koji zaslužuje šansu na nivou donjeg doma aba lige.Dakle, "takmičarska ambicija" nije samo gola borba za neki trofej, plasman u plej-of ili šta god, za mene je to i sposobnost da se baviš nečim smislenim u okviru svojih mogućnosti. Ako dovedeš Gagića to je besmisleno, a kada ga oteraš i daš šansu Pavlu Nikoliću to ima smisla nevezano samo za poziciju na tabeli.Pa ja se slažem sa tim ali nemojmo da se bavimo jeftinim trikovima kao ovi su nešto osvojili jednom a pritom i sam kažeš koliko su NBA igrača izbacili. Pa i red bi bio da su osvojili. Da ne pričam o tome kakvi su resursi na raspolaganju Mišku a kakvi ostalima. Ali, to je druga priča.
8 hours ago8 hr 1 minute ago, theanswer said:Da li si sposoban da razlučiš fakte o nečemu u odnosu na whataboutism?Imam pravo da diskutujem o čemu hoću bez obzira dal sam navijač Partizana ili Sloge iz Kraljeva. I to što su Partizan i Zvezda uradili ko zna šta protiv interesa srpske košarke i što je pojava kluba kao Mega učinila dosta dobrog ne znači da to jednostavno nije klub koji kako rekoste ima najviše takmičarske ambicije. To je suva činjenica.ko je rekao da mega ima "najvise takmicarske ambicije"nisam ni siguran sta to znacikakve takmicarske ambicije ima npr fmp?
7 hours ago7 hr 8 minutes ago, theanswer said:Da li si sposoban da razlučiš fakte o nečemu u odnosu na whataboutism?Imam pravo da diskutujem o čemu hoću bez obzira dal sam navijač Partizana ili Sloge iz Kraljeva. I to što su Partizan i Zvezda uradili ko zna šta protiv interesa srpske košarke i što je pojava kluba kao Mega učinila dosta dobrog ne znači da to jednostavno nije klub koji kako rekoste ima najviše takmičarske ambicije. To je suva činjenica.Da li si sposoban da razlikuješ uzrok i posledicu? Sredina koju je napravio klub za koji navijaš nije mogla da proizvede bilo kakav drugi uspešan klub osim Mege. Da bi imao takmičarske ambicije prvo moraš da učestvuješ u takmičenju. To ne postoji, sve ostalo je zamena teza.
7 hours ago7 hr 12 minutes ago, pbg12345 said:nema sta da se ljutim jer to jeste takona kraju je dovelo da borac u abi na utakmicama sa slobodnim ulazom gleda par stotina ljudinije to jedini razlog naravno, na prvom mestu hala iz 1968 ili koje vec potpuno neuslovna za danasnje standardekad se ulazilo iz aba 2 i imali oni suludi skorovi sto u toj ligi sto u kls, hala bila prepuna atmosfera vrhunskaali to je ono sto uvek govorim, a lako se zaboravi, nasi navijaci jbg vole uspeh, sto je i logicnoiz tog ugla bolje dominirati aba2 i borirti se za aba 1 , nego godinama tavoriti na dnu najviseg rangaplus je tad igralo gomila (mladih) cacana u timu, sto je dodatni mamac za publikutesko je iz borceve perspektive izbacivati mlade igrace, ali nije nemoguceda se ne ponavljam po ko zna koji put sa tom celom pricomvalja samo uzeti u obzir da borcevi igraci masovno prelaze u fmp, odnosno uvideti gde je borac u lancu ishraneno, evo ima nekih nagovestaja da se pocelo pomalo menjati, nadam se da ce nastaviti u tom smeru, jer je to bukvalno jedini nacin da borac napravi nekaakv iskorakdovodjenjem iskusnih polovnjaka u trci gde i ostali rade isto, a ti imas najmanji budzet, jasno je kako se zavrsava u vecini situacijaU finišu sezone malo ste se opustili jer ste rano izborili opstanak pa je mnogo minuta imala petorka Radović, Ćurčić, Manojlović, Nikolić, Pavićević i to je nešto najbolje što je Borac ponudio za ovih pet godina. Ako oni ostanu na okupu njih petorica treba da budu udarne igle™ sa 20+ minuta na terenu a da im se dovedu dva stranca i tri veterana čisto kao ispomoć.
6 hours ago6 hr Vule Avdalović preuzeo Megu.Barać menja Radonjića. Edited 6 hours ago6 hr by *edited by mod
6 hours ago6 hr 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:A gde ce Radonjić?Sferopulos trenutno. Edited 6 hours ago6 hr by *edited by mod