October 6, 20168 yr shit a za ponedeljak sam vec namestio roto u 22h Nije ni nedelja nedodirljiva :-) taman da ublazi presiju od ponedeljka, onima koji rade u klasicnom ritmu pon - pet
October 7, 20168 yr https://sites.google.com/site/pppchallenge/keeperi-2016-1 Moj tim je na kraju sezone imao potpuno iste igrače koji su draftovani? Nijedna promena? Ako je tako i ako sam dobro razumeo pravila, ostavljam samo Andriju Boguta. Edited October 7, 20168 yr by Ivo Petović
October 7, 20168 yr Author Moj tim je na kraju sezone imao potpuno iste igrače koji su draftovani? Nijedna promena? Ako je tako i ako sam dobro razumeo pravila, ostavljam samo Andriju Boguta. lazni tim se pojavio prva dva kola i posle toga je batalio. bogut ti ide u 9-oj rundi
October 10, 20168 yr Drugovi, ako može mala pomoć: Igramo neku fantasy keeper ligu, prošle godina je bila prva. Sada smo malo u muci kako se organizuje draft za drugu sezonu? Zadržavamo po tri igrača. Edited October 10, 20168 yr by Jose Raul Capablanca
October 10, 20168 yr Author Drugovi, ako može mala pomoć: Igramo neku fantasy keeper ligu, prošle godina je bila prva. Sada smo malo u muci kako se organizuje draft za drugu sezonu? Zadržavamo po tri igrača. komesar mora da postavi draft order prvo i da onda postavi keepera na pozicije onako kako ste se dogovorili. kad draft krene, onda prvo ti igraci bivaj "izabrani" pa ide dalje draft kao normalno
October 12, 20168 yr Author butler, porzingis, kaminsky Sent from my iPad using Tapatalk kaminsky ti onda mora ici u rundi 8 jer ne mogu on i porzingis u 9-oj
October 14, 20168 yr Author krajnje je vreme da neko cimne sonicsa za zvanicnu. ili neka je vodi ili neka preda drugom