Daddy Cool Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 shit a za ponedeljak sam vec namestio roto u 22h Nije ni nedelja nedodirljiva :-) taman da ublazi presiju od ponedeljka, onima koji rade u klasicnom ritmu pon - pet
Ivo Petović Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 (edited) https://sites.google.com/site/pppchallenge/keeperi-2016-1 Moj tim je na kraju sezone imao potpuno iste igrače koji su draftovani? Nijedna promena? Ako je tako i ako sam dobro razumeo pravila, ostavljam samo Andriju Boguta. Edited October 7, 2016 by Ivo Petović
Ros Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 Moj tim je na kraju sezone imao potpuno iste igrače koji su draftovani? Nijedna promena? Ako je tako i ako sam dobro razumeo pravila, ostavljam samo Andriju Boguta. lazni tim se pojavio prva dva kola i posle toga je batalio. bogut ti ide u 9-oj rundi
Jose Raul Capablanca Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 (edited) Drugovi, ako može mala pomoć: Igramo neku fantasy keeper ligu, prošle godina je bila prva. Sada smo malo u muci kako se organizuje draft za drugu sezonu? Zadržavamo po tri igrača. Edited October 10, 2016 by Jose Raul Capablanca
Ros Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 Drugovi, ako može mala pomoć: Igramo neku fantasy keeper ligu, prošle godina je bila prva. Sada smo malo u muci kako se organizuje draft za drugu sezonu? Zadržavamo po tri igrača. komesar mora da postavi draft order prvo i da onda postavi keepera na pozicije onako kako ste se dogovorili. kad draft krene, onda prvo ti igraci bivaj "izabrani" pa ide dalje draft kao normalno
teacher Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 butler, porzingis, kaminsky Sent from my iPad using Tapatalk
Ros Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 butler, porzingis, kaminsky Sent from my iPad using Tapatalk kaminsky ti onda mora ici u rundi 8 jer ne mogu on i porzingis u 9-oj
Ros Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 krajnje je vreme da neko cimne sonicsa za zvanicnu. ili neka je vodi ili neka preda drugom
Recommended Posts