Lancia Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Kako Xavi i Iniesta nisu uzeli zlatnu loptu posle osvojenog SP i dva EP + gomila trofeja s Barsom, sad nek nastave da dele naizmenicno ovoj dvojici dok se ne penzionisu.
Meazza Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Kako Xavi i Iniesta nisu uzeli zlatnu loptu posle osvojenog SP i dva EP + gomila trofeja s Barsom, sad nek nastave da dele naizmenicno ovoj dvojici dok se ne penzionisu. Tacno, jedna od vecih nepravdi. Ma ZL je komercijala teska vec neko vreme...
ArleKino Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Tacno, jedna od vecih nepravdi. Ma ZL je komercijala teska vec neko vreme... Zlatna lopta ide najboljem pojedincu. Sve je to OK, kontekst i tako to, ali Messi i Ronaldo u svoje drustvo mogu primiti eventualno Suareza obzirom da je poceo brutalnu dominaciju u posljednjoj sezoni u Liverpoolu i nastavlja sa trpanjem vec 4.sezonu. Ja bih dodao i Hazarda cisto zato sto vuce Chelsea do druge titule u tri sezone onda kad se ostalima ne da igrati i ima najjebenije kvacilo u engleskoj ligi u zadnje tri godine.
Meazza Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 (edited) Zlatna lopta ide najboljem pojedincu. Definisi "najbolji" - onaj ko najvise pokaze, onaj ko ima najbolju tehniku ili onaj ko najvise osvoji kao glavni protagonista? Meni je najblize prvo i trece vidjenje, a da se gledao samo skill bez konteksta R9 je trebalo da ih osvoji minimum 5. Uostalom, neka je daju kome hoce, savrseno me nije briga iskreno... Edited April 25, 2017 by IndridCold
bradilko Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Nisam objektivan, uvek Xavi.+1ćavi genije!!! od kad njega nema barselona posrće (pomalo)
Pantelija jr Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 In other news... Real poradja svaki gol (kad igra sa prvom postavom, makar) - sad su protiv Valensije promašili masu šansi i polušansi (gledao sam samo drugo, doduše), Kristina je mašila penal (tj. onaj ludi golman odbranio), primili su ludački gol iz slobodnog poslije bezvezno izgubljene lopte i nepotrebnog faula... i spašava ih njihov ubjedljivo najbolji igrač u posljednjih par mjeseci, Marselo, golom datim svojom gorom, desnom nogom...
ArleKino Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Real je dobio valjda 200 utakmica u zadnjih 5 minuta otkako je dosao Zidane. Na prvom mjestu su zbog onog gola Ramosa na Nou Campu u prvom dijelu sezone, mozda ce bas taj gol biti vrijedan titule.
Jozef K. Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Atletiko održao čas. Španci pokloniše gol Kataloncima. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
bradilko Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 gotivim ovaj real al jebeno dosta više golova granadi..degutantno je
189- Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 real izgleda kaparisao nekog brazilca sesnaetogodisnjaka za 45 miliona eura. decko jos nije ni igrao za prvi tim flamenga.
Recommended Posts