Jump to content

España 2016/17

Featured Replies

Ne zna se ko je odvratniji,Real ili Barsa

Mislim da Karma za ta dva tima čuva neki specijalni scenario, ono tipa Bane u "The Dark Knight Rises". Nema drugog objašnjenja.

Ramos je valjda dao 19 od 22 gola ili tako nešto od finala CL 2014. u situaciji kad je rezultat neriješen ili Real gubi. :Hail:

Veliki korak Zizua ka tituli danas. Strasan mec bio u Bilbau, malo su 3 gola...

Гојко касни на сопствени пренос :lolol:

Atleti dizu formu pred kraj sezone, a i odbrana se konsoliduje. 3:1 lagano protiv Sevilje.

ohohohoho

crveni i penal thinking.png

• 2 weeks later...

Suarez, golcina  :kralj:

odlicna Barsa 2:0

Vidim real gazi, neka, bolje i oni da uzmu titulu nego uefalona... ali vidim da igraju bez Kristine i Bejla, a Benzema i Modrić su na klupi... odmara ih Zizu, ili što? Kad je ono LŠ na programu?

Dok sam otkucao ovo progovori komentator...

Edited by Pantelija jr

Vidim real gazi, neka, bolje i oni da uzmu titulu nego uefalona... ali vidim da igraju bez Kristine i Bejla, a Benzema i Modrić su na klupi... odmara ih Zizu, ili što? Kad je ono LŠ na programu?

Dok sam otkucao ovo progovori komentator...

Da odmara ih, sledeci utorak i sredu LS, a za vikend igraju gradski sa Atleticom.

Kako sam im doktorski izmalerisao, ovo je nevjerovatno... Od 0-3 kad sam napisao prošli post do 2-3 za... koliko to? 10 min?

Ovaj prvi sam cuo, a nisam se ni okrenuo i posteno pogledao, gledam uporedo sa Chelsea - City. A kod drugog lose branili centarsut. Mada kad god bacim pogled Real napada....

Steta sto je Real - Atletiko u isto vreme kad i ostrvska boranija, pa necete gledati  :fantom:

ja gledam. bale ne nula nego minus 100 u prvih 25 minuta a benzema standardno los. marcelo show