December 19, 20168 yr Ja sam izbrojao jedno 4 situacije u kojima bi teo messi završio metar iznad šoukrosa
December 19, 20168 yr Ali kako Suki iskusno stoji deset metara u ofsajdu, oseća da će u poslednjem trenutku prići jedno četvorica braniča da mu legitimizuju gol
January 5, 20178 yr Dve velike greske sudije, pred kraj poluvremena. Najpre nije iskljucio Aduriza, zbog udaranja (na snimku je delovalo opasno), a zatim nije sviran penal za Barsu (Neymar jeste teatralan, no faula je bilo).
January 5, 20178 yr El to ova sirotinja ladno nema para za ono što pišće kad lopta pređe gol liniju? Edited January 5, 20178 yr by Ruxin
January 6, 20178 yr Dve velike greske sudije, pred kraj poluvremena. Najpre nije iskljucio Aduriza, zbog udaranja (na snimku je delovalo opasno), a zatim nije sviran penal za Barsu (Neymar jeste teatralan, no faula je bilo). Nisi trebao ovo pisati, igrao sam njih i Donkastera sinoc 1gg i jbg. :)
January 9, 20178 yr moj školski drug(doduše dve godine stariji) peđa vasiljević novi trener osasune Pedja 3-3