Pokojni Ruxin Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ja sam izbrojao jedno 4 situacije u kojima bi teo messi završio metar iznad šoukrosa
Weenie Pooh Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ali kako Suki iskusno stoji deset metara u ofsajdu, oseća da će u poslednjem trenutku prići jedno četvorica braniča da mu legitimizuju gol
Lancia Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Don Florentino ili kako se skida kazna FIFE, ko da je nikad nije ni bilo.
MiddleClass Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Pokojni Sampaoli. B timu Reala nije pruzio ni minut otpora.
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 moj školski drug(doduše dve godine stariji) peđa vasiljević novi trener osasune
Miljenko Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Dve velike greske sudije, pred kraj poluvremena. Najpre nije iskljucio Aduriza, zbog udaranja (na snimku je delovalo opasno), a zatim nije sviran penal za Barsu (Neymar jeste teatralan, no faula je bilo).
Pokojni Ruxin Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 (edited) El to ova sirotinja ladno nema para za ono što pišće kad lopta pređe gol liniju? Edited January 5, 2017 by Ruxin
Miljenko Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Dobar mec. Na kraju se Bilbao uspesno odbranio, sa 9 igraca.
MiddleClass Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Dve velike greske sudije, pred kraj poluvremena. Najpre nije iskljucio Aduriza, zbog udaranja (na snimku je delovalo opasno), a zatim nije sviran penal za Barsu (Neymar jeste teatralan, no faula je bilo). Nisi trebao ovo pisati, igrao sam njih i Donkastera sinoc 1gg i jbg. :)
Cane Vukic Prebranac Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Валенсија је зрела за студиозно проучавање
radnik Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 moj školski drug(doduše dve godine stariji) peđa vasiljević novi trener osasune Pedja 3-3
Recommended Posts