radisa Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Tako je to kad imaš jednog i po skakača, a praviš debilan faul u zoni centaršuta...
Milosh76 Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 E moji separatisti... kad se Barsa povukla poslednjih 5-6 minuta, ocekivana je bila kazna...
Weenie Pooh Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Tako je to kad imaš jednog i po skakača, a praviš debilan faul u zoni centaršuta...Ali ušao je Denis, on je sa frizurom visok koliko i Šakira. (On je valjda pravio i faul.)
Miljenko Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Glupog li meca. Ko je ovo promasio loptu na kraju.
ArleKino Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Prevara Luis Enrique treba da se sam povuče. Povratak Pepa bi bio najbolje rješenje.
John Coltrane Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Kazna se nametala, puno su promasili za ovakav mec. Ramosu spomenik u centru Madrida.
bradilko Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 neimar ljaxe.trebao je lagano da lobuje golmana a ne iz sve snage.no dobro,ionako navijao za real.
John Coltrane Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 (edited) Joj ludila u Sevilji, Selta stize do 3:3 protiv Betisa, a kisa lije ko iz kabla. Proslo kolo sam kacio hajlace sa Malaga-Depor, evo i u ovom kolu novog ludila. Edited December 4, 2016 by John Coltrane
Lancia Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) Sudija zabranio sirenje 18.6 miliona linkova iz football leaks povodom utaje poreza igraca Real Madrida, Ronaldu nije oporezovano 150 miliona, Coentrao nikad nije ni prijavio porez, Pepe zakinuo 7 miliona....nista cudno kad je kraljevski klub u pitanju. Zabrana se odnosi na istrazivacki rad 60 novinara i 12 novinarskih kuca: Der Spiegel, Mediapart, Expresso, Le Soir, Politikien, Falter, NRC Handelsblad, L'Espresso, The Sunday Times, Newsweek Serbia, el consorcio RCIJ/ The Black Sea y EL MUNDO Edited December 6, 2016 by Majo
Recommended Posts