December 3, 20168 yr Tako je to kad imaš jednog i po skakača, a praviš debilan faul u zoni centaršuta...
December 3, 20168 yr E moji separatisti... kad se Barsa povukla poslednjih 5-6 minuta, ocekivana je bila kazna...
December 3, 20168 yr Tako je to kad imaš jednog i po skakača, a praviš debilan faul u zoni centaršuta...Ali ušao je Denis, on je sa frizurom visok koliko i Šakira. (On je valjda pravio i faul.)
December 3, 20168 yr Prevara Luis Enrique treba da se sam povuče. Povratak Pepa bi bio najbolje rješenje.
December 3, 20168 yr Kazna se nametala, puno su promasili za ovakav mec. Ramosu spomenik u centru Madrida.
December 3, 20168 yr neimar ljaxe.trebao je lagano da lobuje golmana a ne iz sve snage.no dobro,ionako navijao za real.
December 4, 20168 yr Joj ludila u Sevilji, Selta stize do 3:3 protiv Betisa, a kisa lije ko iz kabla. Proslo kolo sam kacio hajlace sa Malaga-Depor, evo i u ovom kolu novog ludila. Edited December 4, 20168 yr by John Coltrane
December 6, 20168 yr Sudija zabranio sirenje 18.6 miliona linkova iz football leaks povodom utaje poreza igraca Real Madrida, Ronaldu nije oporezovano 150 miliona, Coentrao nikad nije ni prijavio porez, Pepe zakinuo 7 miliona....nista cudno kad je kraljevski klub u pitanju. Zabrana se odnosi na istrazivacki rad 60 novinara i 12 novinarskih kuca: Der Spiegel, Mediapart, Expresso, Le Soir, Politikien, Falter, NRC Handelsblad, L'Espresso, The Sunday Times, Newsweek Serbia, el consorcio RCIJ/ The Black Sea y EL MUNDO Edited December 6, 20168 yr by Majo