ToniAdams Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 nisam znao da ovo ima realno, da ugrade generator na sanduk mu, i eto alternativnog izvora el energ. da ne kazem andergraund.
pbg12345 Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 pa reklamiralo se dosta pre oko godinu dana mozda nisam gledao, ali mi cela ta ideja da 4godisnja reinkarnacija moskrija navodi mladi narastaj da batale droge deluje kao prilicno promasen fudbal
ToniAdams Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 jbt kakvi sabani, kakve face ko da su iz vladivostoka
Timmy Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 On 9.8.2018. at 10:43, pbg12345 said: pa reklamiralo se dosta pre oko godinu dana mozda nisam gledao, ali mi cela ta ideja da 4godisnja reinkarnacija moskrija navodi mladi narastaj da batale droge deluje kao prilicno promasen fudbal Nije se reklamirao uopste, jer je radjen bez budzeta. To je film moje drugarice koja je to radila za neki ispit na faksu (produkcija). Ispalo je uspesnije nego sto se nadala... Pogeldaj, odlican za prvi film jedne studentkinje.
Timmy Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 A Krusevac geto je lik koji radi u Meridian kladionici godinama. Nije se izgleda opario od tog pevanja...
*edited by mod Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 4 minutes ago, Timmy said: Nije se reklamirao uopste, jer je radjen bez budzeta. To je film moje drugarice koja je to radila za neki ispit na faksu (produkcija). Ispalo je uspesnije nego sto se nadala... Pogeldaj, odlican za prvi film jedne studentkinje. Gde uopste ima da se vidi?
Timmy Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 To ne znam. Meni je ona slala neki link, al to valjda nije bilo za javnost. Sad cu da joj pustim sms.
booyaka Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Mimi Mercedes i ta ekipa Bombe Devedesetih su odlični, oseća se iskrenost u tekstu, to je najvažnije u repu. Iz istog razloga ne prolazi fake slut imidž Sajsi.
pbg12345 Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 13 minutes ago, Timmy said: Nije se reklamirao uopste, jer je radjen bez budzeta. To je film moje drugarice koja je to radila za neki ispit na faksu (produkcija). Ispalo je uspesnije nego sto se nadala... Pogeldaj, odlican za prvi film jedne studentkinje. mozda se nije reklamirao na tv i bilbordima, nisam na to ni mislio, ali je defitivno reklamiran drugacije ne bih xy puta cuo za taj film sumnjam da cu gledati, kao sto rekoh ideja mi je prilicno kretenska
*edited by mod Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 1 hour ago, ToniAdams said: jbt kakvi sabani, kakve face ko da su iz vladivostoka Ima IDJTV tamo su svi lepi i iz Kalifornije.
ToniAdams Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 odlicne su bombe 90tih, pogotovo mimara na 1:00 jebote, ovakve iskrenetm smo u moje vreme vezivali za bandere
Recommended Posts