August 8, 20186 yr nisam znao da ovo ima realno, da ugrade generator na sanduk mu, i eto alternativnog izvora el energ. da ne kazem andergraund.
August 9, 20186 yr pa reklamiralo se dosta pre oko godinu dana mozda nisam gledao, ali mi cela ta ideja da 4godisnja reinkarnacija moskrija navodi mladi narastaj da batale droge deluje kao prilicno promasen fudbal
August 11, 20186 yr On 9.8.2018. at 10:43, pbg12345 said: pa reklamiralo se dosta pre oko godinu dana mozda nisam gledao, ali mi cela ta ideja da 4godisnja reinkarnacija moskrija navodi mladi narastaj da batale droge deluje kao prilicno promasen fudbal Nije se reklamirao uopste, jer je radjen bez budzeta. To je film moje drugarice koja je to radila za neki ispit na faksu (produkcija). Ispalo je uspesnije nego sto se nadala... Pogeldaj, odlican za prvi film jedne studentkinje.
August 11, 20186 yr A Krusevac geto je lik koji radi u Meridian kladionici godinama. Nije se izgleda opario od tog pevanja...
August 11, 20186 yr 4 minutes ago, Timmy said: Nije se reklamirao uopste, jer je radjen bez budzeta. To je film moje drugarice koja je to radila za neki ispit na faksu (produkcija). Ispalo je uspesnije nego sto se nadala... Pogeldaj, odlican za prvi film jedne studentkinje. Gde uopste ima da se vidi?
August 11, 20186 yr To ne znam. Meni je ona slala neki link, al to valjda nije bilo za javnost. Sad cu da joj pustim sms.
August 11, 20186 yr Mimi Mercedes i ta ekipa Bombe Devedesetih su odlični, oseća se iskrenost u tekstu, to je najvažnije u repu. Iz istog razloga ne prolazi fake slut imidž Sajsi.
August 11, 20186 yr 13 minutes ago, Timmy said: Nije se reklamirao uopste, jer je radjen bez budzeta. To je film moje drugarice koja je to radila za neki ispit na faksu (produkcija). Ispalo je uspesnije nego sto se nadala... Pogeldaj, odlican za prvi film jedne studentkinje. mozda se nije reklamirao na tv i bilbordima, nisam na to ni mislio, ali je defitivno reklamiran drugacije ne bih xy puta cuo za taj film sumnjam da cu gledati, kao sto rekoh ideja mi je prilicno kretenska
August 11, 20186 yr 1 hour ago, ToniAdams said: jbt kakvi sabani, kakve face ko da su iz vladivostoka Ima IDJTV tamo su svi lepi i iz Kalifornije.
August 11, 20186 yr odlicne su bombe 90tih, pogotovo mimara na 1:00 jebote, ovakve iskrenetm smo u moje vreme vezivali za bandere