Jump to content
IGNORED

Domaći rep

Ravanelli

Recommended Posts

Posted

nisam znao da ovo ima

realno, da ugrade generator na sanduk mu, i eto alternativnog izvora el energ. da ne kazem andergraund.

Posted

pa reklamiralo se dosta pre oko godinu dana mozda

nisam gledao, ali mi cela ta ideja da 4godisnja reinkarnacija moskrija navodi mladi narastaj da batale droge deluje kao prilicno promasen fudbal :)

Posted

jbt kakvi sabani, kakve face ko da su iz vladivostoka

Posted
On 9.8.2018. at 10:43, pbg12345 said:

pa reklamiralo se dosta pre oko godinu dana mozda

nisam gledao, ali mi cela ta ideja da 4godisnja reinkarnacija moskrija navodi mladi narastaj da batale droge deluje kao prilicno promasen fudbal :)

Nije se reklamirao uopste, jer je radjen bez budzeta. To je film moje drugarice koja je to radila za neki ispit na faksu (produkcija). Ispalo je uspesnije nego sto se nadala... 

Pogeldaj, odlican za prvi film jedne studentkinje.

Posted

A Krusevac geto je lik koji radi u Meridian kladionici godinama. Nije se izgleda opario od tog pevanja...

Posted
4 minutes ago, Timmy said:

Nije se reklamirao uopste, jer je radjen bez budzeta. To je film moje drugarice koja je to radila za neki ispit na faksu (produkcija). Ispalo je uspesnije nego sto se nadala... 

Gde uopste ima da se vidi? 

Posted

To ne znam. Meni je ona slala neki link, al to valjda nije bilo za javnost. Sad cu da joj pustim sms.

Posted

Mimi Mercedes i ta ekipa  Bombe Devedesetih su odlični, oseća se iskrenost u tekstu, to je najvažnije u repu. Iz istog razloga ne prolazi fake slut imidž Sajsi.

Posted

moze cela ova strana komotno na deponiju

Posted
13 minutes ago, Timmy said:

mozda se nije reklamirao na tv i bilbordima, nisam na to ni mislio, ali je defitivno reklamiran 

drugacije ne bih xy puta cuo za taj film

sumnjam da cu gledati, kao sto rekoh ideja mi je prilicno kretenska

Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

jbt kakvi sabani, kakve face ko da su iz vladivostoka

Ima IDJTV tamo su svi lepi i iz Kalifornije.

Posted

odlicne su bombe 90tih, pogotovo mimara na 1:00

jebote, ovakve iskrenetm smo u moje vreme vezivali za bandere