Azdaja Posted August 9 Posted August 9 Ne znam kako da odreagujem na ovo. Surov video. I respekt za Mont jaknu.
Forest Posted December 5 Posted December 5 11 minutes ago, Caligula said: Uvek sam kod sebe gajio shirinu koja ipak ima granicu negde kod politicara Ima ih valjda sedmorica u grupi (ili vise?) nisu svi iz istih motiva tamo niti se svi primaju na to. Koliko sam razumeo, poceli su sa cistom idejom pa je metastaziralo u ovo. Pretvorili su koncept u populisticko sranje. Niti se svi druze medjusobno niti vise zajedno. Ova dvojica (sa obojicom sam saradjivao) imaju svoje profesije u kojima su dobri. Pre godinu dana kada su izdali ono Kosovo ovaj "bolji" niti je ucestovao u projektu niti se potpisao. Namerno ih ne imenujem jer nije ni bitno - citavu stvar gura valjda ovaj Prota, a sa njim se ne bih druzio niti profesionalno saradjivao. Imas i Idole jbg, tamo su jedan do drugog bili Divljan i Shaper, Zdenko i Krlo. Naravno, glupo je uporedjivati Idole sa BS govorim kao primer da svakakvi ljudi mogu da se okupe u neki projkat. Da ne trolujemo dalje, ubice me PT prebaci ovo na drugu temu ako te bas svrbi Evo, možemo ovde, svrbi me Prvo, puna podrška za tvoju širinu, i sam se trudim da razumem različita gledišta ljudi kojima sam okružen. Pa vidi šta mi se čini da je problem u ovom tvom objašnjenju - BS ne samo da nisu Idoli po dometima i kapacitetima pa da ih zato ne možemo porediti. BS je od prvog dana definisan kao angažovana rep/ hiphop grupa, dakle ekipa ljudi koja zajednički pravi i potpisuje angažovani tekst na određenu temu, pa onda u spotovima svi zajedno onako zajebano stoje, mrče se i drže svoju bukvicu. Jedno je kada Krlo sa Divljanom peva o Malenoj koju saka i želi da fuka. Nešto sasvim drugo je kada BS uzme da drobi neki svoj angažovani Stav na neku temu - taj stav je ili zajednički pa se pojaviš u spotu da odprdiš svoju deonicu ili, ako ne deliš taj stav i generalni vajb grupe se ne pojavljuješ u spotu ili još bolje istupiš iz grupe sa čijim se posranim delovanjem ne slažeš. Meni to nekako tako ide ako si super čovek.
Lezilebovich Posted December 7 Posted December 7 Ajs izbacio novi album ... da li iko dva puta poslusa neku od ovih pesama ? Kontam da ne moraju biti sve pesme ozbiljne i smislene, ali ovo bas dosadno
Amos Posted December 15 Posted December 15 On 7. 12. 2024. at 11:56, Lezilebovich said: Ajs izbacio novi album ... da li iko dva puta poslusa neku od ovih pesama ? Kontam da ne moraju biti sve pesme ozbiljne i smislene, ali ovo bas dosadno Sin degen je bolje od svega što je uradio u poslednjih 10 do 15 godina. Ostale su uobičajeni pasulj prdim drnč purnja buksna nonsens. 4
Recommended Posts