Jump to content
IGNORED

Domaći rep

Ravanelli

Recommended Posts

Posted

Ne znam kako da odreagujem na ovo. Surov video. I respekt za Mont jaknu.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted
11 minutes ago, Caligula said:

Uvek sam kod sebe gajio shirinu koja ipak ima granicu negde kod politicara :heart:

Ima ih valjda sedmorica u grupi (ili vise?) nisu svi iz istih motiva tamo niti se svi primaju na to. Koliko sam razumeo, poceli su sa cistom idejom pa je metastaziralo u ovo. Pretvorili su koncept u populisticko sranje. Niti se svi druze medjusobno niti vise zajedno. Ova dvojica (sa obojicom sam saradjivao) imaju svoje profesije u kojima su dobri. Pre godinu dana kada su izdali ono Kosovo ovaj "bolji" niti je ucestovao u projektu niti se potpisao. Namerno ih ne imenujem jer nije ni bitno - citavu stvar gura valjda ovaj Prota, a sa njim se ne bih druzio niti profesionalno saradjivao.

Imas i Idole jbg, tamo su jedan do drugog bili Divljan i Shaper, Zdenko i Krlo. Naravno, glupo je uporedjivati Idole sa BS :D govorim kao primer da svakakvi ljudi mogu da se okupe u neki projkat.

Da ne trolujemo dalje, ubice me PT

prebaci ovo na drugu temu ako te bas svrbi

Evo, možemo ovde, svrbi me :)

Prvo, puna podrška za tvoju širinu, i sam se trudim da razumem različita gledišta ljudi kojima sam okružen.

Pa vidi šta mi se čini da je problem u ovom tvom objašnjenju - BS ne samo da nisu Idoli po dometima i kapacitetima pa da ih zato ne možemo porediti.

BS je od prvog dana definisan kao angažovana rep/ hiphop grupa, dakle ekipa ljudi koja zajednički pravi i potpisuje angažovani tekst na određenu temu, pa onda u spotovima svi zajedno onako zajebano stoje, mrče se i drže svoju bukvicu.

Jedno je kada Krlo sa Divljanom peva o Malenoj koju saka i želi da fuka.

Nešto sasvim drugo je kada BS uzme da drobi neki svoj angažovani Stav na neku temu - taj stav je ili zajednički pa se pojaviš u spotu da odprdiš svoju deonicu ili, ako ne deliš taj stav i generalni vajb grupe se ne pojavljuješ u spotu ili još bolje istupiš iz grupe sa čijim se posranim delovanjem ne slažeš. Meni to nekako tako ide ako si super čovek.

Posted

Ajs izbacio novi album ... da li iko dva puta poslusa neku od ovih pesama ? 
Kontam da ne moraju biti sve pesme ozbiljne i smislene, ali ovo bas dosadno

Posted
On 7. 12. 2024. at 11:56, Lezilebovich said:

Ajs izbacio novi album ... da li iko dva puta poslusa neku od ovih pesama ? 
Kontam da ne moraju biti sve pesme ozbiljne i smislene, ali ovo bas dosadno

Sin degen je bolje od svega što je uradio u poslednjih 10 do 15 godina. Ostale su uobičajeni pasulj prdim drnč purnja buksna nonsens. 

• +1 4