johan nagel Posted July 15 Posted July 15 Ма релативно сам упућен, имао је ону једну океј песму, после је избацио некакав албум, послушао сам пар песама и то је нешто најгоре што сам икада чуо од домаћег или било каквог другог репа. 1
napadaj Posted July 17 Posted July 17 (edited) Ovo pre treba na guilty pleasure temu, ne mogu da prestanem da slušam Edited July 17 by napadaj 1 1
*edited by mod Posted July 17 Posted July 17 1 minute ago, napadaj said: Ovo pre treba na guilty pleasure temu, ne mogu da prestanem da slušam Hit leta. Nema ništa guilty, samo pleasure. 2
johan nagel Posted July 17 Posted July 17 (edited) А мало је и гилти.. Овом батици је од када је ушао у тешки комерц свака песма иста само други надркани спот, али то се ваљда тражи данас. Класичан летњи хит, уђе ти у главу, па ти се смучи и на крају кад испадне из трендинга не сетиш је се више никада. Edited July 17 by johan nagel 1
Milošica Posted July 17 Posted July 17 Brat Grše je prava i bez ulepšavanja priča od trnja do zvezda. 1
johan nagel Posted July 17 Posted July 17 Ја сам теам Крешо Бенгалка (иако снима небулозне песме годинама)
napadaj Posted July 17 Posted July 17 13 minutes ago, johan nagel said: А мало је и гилти.. Овом батици је од када је ушао у тешки комерц свака песма иста само други надркани спот, али то се ваљда тражи данас. Класичан летњи хит, уђе ти у главу, па ти се смучи и на крају кад испадне из трендинга не сетиш је се више никада. Ja sam sinoć prvi put čuo za njega i otad ne gasim ovo
pbg12345 Posted July 17 Posted July 17 58 minutes ago, johan nagel said: Ја сам теам Крешо Бенгалка (иако снима небулозне песме годинама) kreso je bio do jaja, dok nije upao u neki trip i godinama snimao jednu te istu satro nadrkanu stvar extremno dosadnu i nekako neprilicno liku od 40 il kolko vec godina to pisem unazad par godina, ne znam jel se sta promenilo kasnije 2
johan nagel Posted July 17 Posted July 17 Није Мени је кидао у КМ а и у првих пар година соло је имао озбиљних ствари. Негде око короне је отишао баш у курац до неслушљивости. 1
*edited by mod Posted July 17 Posted July 17 17 minutes ago, johan nagel said: Није Мени је кидао у КМ а и у првих пар година соло је имао озбиљних ствари. Негде око короне је отишао баш у курац до неслушљивости. Da, kao da je počeo da suviše ozbiljno shvata sebe. Doduše posle je rekao da je bio i u depresiji.
pbg12345 Posted July 17 Posted July 17 20 minutes ago, booyaka said: Samo Vojko jer je vrućina. vojko je bog otac jedan od retkih domacih, ako ne i jedini reper 40 godisnjak, koji ne repuje o istim stvarima kao kad je imao 20, a istovremeno to nije neka smaracina naprotiv, sa godnama je sve bolji 6
Recommended Posts