roksi Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 2 hours ago, beyoncé said: ili ipak da sačekamo pravnika ahahahha
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 22 minutes ago, ToniAdams said: PRAVI REP! Izlazi ceo album, coby uzvraca udarac.
hazard Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Izlazi ceo album, coby uzvraca udarac. Zvaće se Manual Tune?
djeneralche Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 On 5.7.2019. at 12:26, kokota said: Ceo ovaj Zicer album je nešto najbolje što se ove godine pojavilo +1
hazard Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 On 3.9.2019. at 1:51, sherman said: jbt sutomore ko cernobil, niko ga ne voli to smo dva drugara i ja radili. drago mi je da vam se svidja Na plaži slušam narodnjake, za ležaljke tražim dil, ulicom gazim silne žvake to je Sutomore stiiiil
ultra plasticni Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 15 hours ago, beyoncé said: ili ipak da sačekamo pravnika Hvala na besplatnoj reklami i predanom pracenju mog pisanija na ostalim delovima formuma, ali mi se ipak cini malcice pretenciozno, a sve zarad magolvite povisene kompetencije, spominjanje drugagice psiholoskinje koja ceni da je trep buntovna muzika. Ja sam zaista ocekivao kada se vec javljas na ovoj temi da cujem tvoje misljenje o tome. Kako bi diskusija bila fer, ja kao neko ko rep slusa od 1997, a trep od pre 10 godina kada se uostalom i pojavio, mislim da ni rep, a kamoli trep, ubedljivo vecinski nisu buntovna muzika, vec naprotiv zabavna i popularna muzika. Sire gledano, uopste nisam siguran da je neki muzicki pravac ili stil buntovan, vec samo neki njegovi manjinski delovi. Pa tako, moze da se kaze da KRS ONE radi buntovan rep, a Fifty Cent zabavan rep
Joe D Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 +1 kad uzmes tako prepoznatljivu stvar da semplujes, mora mnogo da znas znanje da to ne zvuci neprirodno. ovo zvuci kao da je zalepljen tekst iz neke druge pesme preko matrice,
Recommended Posts