djeneralche Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Frank Ocean mu promenio zivot. Klinci u videu bogovi.
djeneralche Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Slab sam sa definicijom jer nemam pojma ni sta je trep ali valjda ono sto je bio pank za rnr tri akorda i to je to, to je valjda trep za rep, klinci koji ne znaju da repuju pa samo autotjunuju. Plus ima sutke na koncertima.
Joe D Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 6 hours ago, ToniAdams said: Kakve veze ima trep sa pankom? Oba su precenjena do bola?
sherman Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 pa i trep je kao neka vrste pobune. uglavnom ljudi koji ne znaju nista da sviraju i pevaju, a imaju neki stav. a i pank i trep su nastali zbog ogomne zelje ovih sto ne znaju da sviraju, a vole da budu u centru paznje, da se drogiraju i piju, da budu okruzeni vrhunskim kurvama i gomilom kesha
djeneralche Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Trep mu dodje kao drunk punk faza hip hopa, kad predje u Minor Threat/Hardcore/Streith Edge fazu onda ce da prestane da bude precenjenj i uci ce u izucavanje na akademijama. Not.
ToniAdams Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Ma ne kažem ni da nije ni da jeste al vidim da se često na tome insistira pa me zanimalo objašnjenje
beyoncé Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 pomenem pre neki dan drugarici psihološkinji trep, ona pita šta je to, preslušamo zajedno nekoliko pesama i ona ga je videla tako, kao buntovni izraz novih generacija, sredstvo za distanciranje od i sablažnjavanje matoraca. ne znam kakav je klasni aspekt trepa, mada on i u panku odavno nema neku ulogu. inače kidakki kida, juče na ripit u našoj kući, mislim da smo svi naučili napamet
ultra plasticni Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Ako psiholoskinja tako kaze onda to mora da je tako
hazard Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 On 2.9.2019. at 22:30, Кристофер Лумумбо said: O-pa-ko
hazard Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 13 hours ago, djeneralche said: Balkanski bistibojsi izdominirali. Jesu oni najbolji u ovome. Je li ovo taj PRAVI REP koji je Coby najavljivao kao odgovor Ajsu? Po fazonu i tekstu rekao bih da jeste
Lezilebovich Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Mislim da nije Ajsu, nego Smokiju, ali nebitno... Inače, meni je i dalje sick touch bolji i od njih i na ovom terenu, ali moguće da sam pristrasan
Recommended Posts