sherman Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: O kakvom sutomoru pricate? Zaintrigiran sam! I dje si shermane, sto godina. delim vaucere za sutomore za dobre ljude koji sheruju pesmu koju ja reklamiram na temi o domacim bendovima. i ti si to zapravo uradio.
Кристофер Лумумбо Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Dosta mi je vikend u borci, daj sutomore nekoj deci. Jel imas ti neke veze sa ovom pesmom? Bas danas komentarisem sa kolegom furunasem da je odlicna, nisam ni video da si ovo postovao na drugok temi.
sherman Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Dosta mi je vikend u borci, daj sutomore nekoj deci. Jel imas ti neke veze sa ovom pesmom? Bas danas komentarisem sa kolegom furunasem da je odlicna, nisam ni video da si ovo postovao na drugok temi. jbt sutomore ko cernobil, niko ga ne voli to smo dva drugara i ja radili. drago mi je da vam se svidja
mraki Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 (edited) i Preletačević vas šeruje... Quote Моји синовци из Бигза објаснили стање ствари, а успут попишали треп сцену. Љуби чикана Edited September 3, 2019 by mraki
sherman Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 17 hours ago, mraki said: i Preletačević vas šeruje... video sam. on nam je od skoro komsija u bigzu, ima neki hard kor rep bend. a ovo su nove nade srpskog trepa. ne znam da li je neko kacio. mozda ne bi bilo lose da se eventualno malo manje drogiraju, pogotovu momak sa kikicama
Cane Vukic Prebranac Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 21 hours ago, Кристофер Лумумбо said:
sherman Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 1 hour ago, Mos said: Koje sranje dobro, ali moras priznati da su ribe u spotu vrhunske, a tipovi bas onakvi kakav si ti hteo da budes u kasnom pubertetu.
djeneralche Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Ako je trep novi pank onda sam gg allin
Recommended Posts