Jump to content
IGNORED

Domaći rep

Ravanelli

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, James Marshall said:

A što se tiče BD ekipe, nisam uhvatio da oni ganjaju neku dubinu, neke poruke da šalju, ali oni su iskreno odrasli na turbofolku

Ne znam na koga od njih tacno mislis ali ni Vanja ni Reksona nisu odrasli na turbofolku. To jest, jesu isto koliko i svi mi ostali koji nismo mogli da ne cujemo svo to sranje oko nas. Reksona je jos devedesetih bio u Crnom protokolu koji je bio meh ali je i dalje bilo lozenje na rep. Donosile se neke kasete iz Amerike.

A i od ove sve price o seljani niko da pomene Djusa koji je prvi otvoreno rekao jebes ovo i snimio duet sa Vericom Matovic. A devedesetih smo ga sretali na Juznom smorenog jer bi mu Radovci pouzimali sprejeve dok je crtao Sane grafite. Mora u kloaci od neceg i da se zivi, i onda bude ta muzika za koju ce da zarade nesto.

Posted

nismo se razumjeli, ja pod BD mislim na Bombe Devedesetih, ne na Bassivity Digital, my bad. 

Posted
16 minutes ago, ToniAdams said:

ok, ugasio inter net :fantom:

natero ga pavle levijatan

Posted
10 hours ago, ultra plasticni said:

Nema sanse

+1

Vojko je bog, ali ovo ostalo ispod nivoa naše scene

Posted

istina, izvalio da skoro sve ima na spotifaju pa sad preslusavam prti bege-e koje sam propustio

Posted

Ja sam od rvata i ove gotivio:

Posted

Kid izbacio album I ne zanima ga više muzika ič. Radi na brodu i ono uživa u penziji(muzičkoj). :)

Al je album bas bio dobar. 

Posted

Levijatan odredjuje ko ce i sta da peva. Bolest napreduje.

• 3 weeks later...
Posted

Posted
2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Kojote cestitam, upravo si sebi zaradio 7 nezaboravnih dana u sutomore i vikend u borci. 

Paranoja u las vegasu ce ti izgledati kao izvidjacki kamp sa ferijalnim savezom u beloj crkvi, naspram provoda koji si upravo sebi priustio.

Posted (edited)

O kakvom sutomoru pricate? Zaintrigiran sam!  

I dje si shermane, sto godina. 

Edited by Кристофер Лумумбо