Amos Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 3 hours ago, James Marshall said: A što se tiče BD ekipe, nisam uhvatio da oni ganjaju neku dubinu, neke poruke da šalju, ali oni su iskreno odrasli na turbofolku Ne znam na koga od njih tacno mislis ali ni Vanja ni Reksona nisu odrasli na turbofolku. To jest, jesu isto koliko i svi mi ostali koji nismo mogli da ne cujemo svo to sranje oko nas. Reksona je jos devedesetih bio u Crnom protokolu koji je bio meh ali je i dalje bilo lozenje na rep. Donosile se neke kasete iz Amerike. A i od ove sve price o seljani niko da pomene Djusa koji je prvi otvoreno rekao jebes ovo i snimio duet sa Vericom Matovic. A devedesetih smo ga sretali na Juznom smorenog jer bi mu Radovci pouzimali sprejeve dok je crtao Sane grafite. Mora u kloaci od neceg i da se zivi, i onda bude ta muzika za koju ce da zarade nesto.
James Marshall Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 nismo se razumjeli, ja pod BD mislim na Bombe Devedesetih, ne na Bassivity Digital, my bad.
Кристофер Лумумбо Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 16 minutes ago, ToniAdams said: ok, ugasio inter net natero ga pavle levijatan
hazard Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 10 hours ago, ultra plasticni said: Nema sanse +1 Vojko je bog, ali ovo ostalo ispod nivoa naše scene
ToniAdams Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 istina, izvalio da skoro sve ima na spotifaju pa sad preslusavam prti bege-e koje sam propustio
Azdaja Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 Kid izbacio album I ne zanima ga više muzika ič. Radi na brodu i ono uživa u penziji(muzičkoj). Al je album bas bio dobar.
djeneralche Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 Levijatan odredjuje ko ce i sta da peva. Bolest napreduje.
urkozamanje Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 @Frank Pembleton "najlepsi mc je marko iz 187, bradavice diram spota kad mu gledam"
sherman Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Kojote cestitam, upravo si sebi zaradio 7 nezaboravnih dana u sutomore i vikend u borci. Paranoja u las vegasu ce ti izgledati kao izvidjacki kamp sa ferijalnim savezom u beloj crkvi, naspram provoda koji si upravo sebi priustio.
Кристофер Лумумбо Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) O kakvom sutomoru pricate? Zaintrigiran sam! I dje si shermane, sto godina. Edited September 2, 2019 by Кристофер Лумумбо
Recommended Posts