Joe D Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 3 minutes ago, ToniAdams said: pa daj nam sifru za dark web :( admin1234
morgana Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 zbilja, kojote, nista ne pomazes nama sredovjecnima. daj koji linak.
Кристофер Лумумбо Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Dobro, ajde da i vi nemladi pratite malo. https://twitter.com/CobyVeljkovic Najbolje je pratiti Coby-a, Reksoninog bisera iz blata, Dr.Drea iz Prokuplja. On ulazi u fajt i najavljuje odgovor pravorepasima.
ToniAdams Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Dobro, ajde da i vi nemladi pratite malo. https://twitter.com/CobyVeljkovic Najbolje je pratiti Coby-a, Reksoninog bisera iz blata, Dr.Drea iz Prokuplja. On ulazi u fajt i najavljuje odgovor pravorepasima. PRAVI REP
copkillah Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 To Nigrutinovo je Cobyja mnogo više pogodilo nego što glumi da nije (a realno nije trebalo da ga pogodi). Smaraju i jedni i drugi.
Have_Fun Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 5 hours ago, James Marshall said: A i nešto mu dugo treba da smisli par redaka... Pa eto.. u godinama ce se racunati S obzirom da su ih Smoke ft Krvavo oko napicili s trakom "nesto protiv neko". Tu su isprozivali ove trepere ili kako god da se deklarisu. Valjda nisu skontali tada, pa je moralo da se deluje ovako.. malo direktnije
Кристофер Лумумбо Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 27 minutes ago, ToniAdams said: PRAVI REP Ja samo da se izjanim, u duelu coby vs nigrutin uvez za cobya. rekosna vs smoke, tu sam za smokes. dakle best of both worlds.
copkillah Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Ja samo da se izjanim, u duelu coby vs nigrutin uvez za cobya. rekosna vs smoke, tu sam za smokes. dakle best of both worlds. zlonamerni bi rekli "dvocevka"
Кристофер Лумумбо Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 eto kakav si covek castim te jednim hitom
Кристофер Лумумбо Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 deca kad se pojavi brat coby vriste kao sto se vristlao za bitlsima nekoc. evo poslednja hitcina koju slusam na ripit. upozoravam, mora da se slusa najmanje 7 puta da proradi. ovo je omaz djoganiju i baki b3-u. https://www.youtube.com/results?search_query=leto+je+coby @hf neka splituju u domaci trap
ToniAdams Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 brt nije ovo ni trep. ko te bre uci te gluposti?
Кристофер Лумумбо Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 pa nije trap, reko sam ti da je ovo omaz djoganiju, ali ne moze topik o trepu u srbiji bez cobya. evo ti trapcina
Have_Fun Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) jbg, nisam video da su spomenuti pomenuti Edited August 8, 2019 by Have_Fun
Recommended Posts