August 5, 20195 yr 3 minutes ago, ToniAdams said: jbg dosadilo, pustio wu :( ovo moze kao zivotni moto
August 5, 20195 yr 26 minutes ago, Joe D said: Bolji je od ovog o kome kojot prica svakako. povuci rijec, cobe je hitmjeker.
August 5, 20195 yr fajt, super, sad imam cime da se bavim kako je bassivity usrao bojanu vunturisevic. mada, dosta zavisi i iz koje se perspektive gleda.
August 5, 20195 yr ja nisam u toku - kako su oni povezani? ah sad vidim, tj. sad ću poslušati Edited August 5, 20195 yr by maheem
August 5, 20195 yr pa dobro, Promašaj je bolji, nije mi proizveo apsolutno nikakvu emociju a dok je obrada Eyesburna proizvela kikot
August 5, 20195 yr 1 hour ago, morgana said: fajt, super, sad imam cime da se bavim kako je bassivity usrao bojanu vunturisevic. mada, dosta zavisi i iz koje se perspektive gleda. sukob se siri van granica hip-hop-a, stay tuned, bice updateovana,
August 5, 20195 yr Sad sam skapirao da reksona ima godina koliko i ja, ili tu negde, što još dodaje jednu dimenzijicu krindža.