Joe D Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 3 minutes ago, ToniAdams said: jbg dosadilo, pustio wu :( ovo moze kao zivotni moto
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 26 minutes ago, Joe D said: Bolji je od ovog o kome kojot prica svakako. povuci rijec, cobe je hitmjeker.
ToniAdams Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 danas bi bratu emsi eju bio rodjendan, pa zbog toga evo srbskih bistija
morgana Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 fajt, super, sad imam cime da se bavim kako je bassivity usrao bojanu vunturisevic. mada, dosta zavisi i iz koje se perspektive gleda.
maheem Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) ja nisam u toku - kako su oni povezani? ah sad vidim, tj. sad ću poslušati Edited August 5, 2019 by maheem
maheem Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 pa dobro, Promašaj je bolji, nije mi proizveo apsolutno nikakvu emociju a dok je obrada Eyesburna proizvela kikot
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 1 hour ago, morgana said: fajt, super, sad imam cime da se bavim kako je bassivity usrao bojanu vunturisevic. mada, dosta zavisi i iz koje se perspektive gleda. sukob se siri van granica hip-hop-a, stay tuned, bice updateovana,
ToniAdams Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Sad sam skapirao da reksona ima godina koliko i ja, ili tu negde, što još dodaje jednu dimenzijicu krindža.
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 ali reksona nije vise reper, on je mogul. one je jimmy lovine a coby je dr. dre.
Recommended Posts