Кристофер Лумумбо Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 toni, pocelo je od ovoga: onda ga je smoke rastavio na sitne komade (najbolji diss na ovim prostorima ikad), pa se ovaj pravdao po interenetima da nije tako mislio i zvao smokea da mu objasnjava. Link to comment
ToniAdams Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 43 minutes ago, Azdaja said: Znaš znaš, onaj iz VIP - Ekipa stigla, Ako riba drolja postane, bla bla bla.. Uvredio se on i Coby saradnik mu što eto svi prozivaju njih jer oni rade jedini i uzimaju pare na ovaj turbo trep rep folk Joj jeste. Vidim poznat mi delija al mislim da nije tada imao ovo ime. Struka, ikac i ta druga liga ekipa. Link to comment
Lezilebovich Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 (edited) 2 minutes ago, ToniAdams said: Joj jeste. Vidim poznat mi delija al mislim da nije tada imao ovo ime. Struka, ikac i ta druga liga ekipa. Da da ... A onda je bassivity uleteo u idj senide I raste I ostala autotjun viuviuviu sranja ... I mlate pare. @ragasto A kako se uopste neko "skida" sa trendinga ? Edited August 4, 2019 by Lezilebovich Link to comment
ragasto Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Nemam pojma, nisam toliko u materiji. Ne verujem da je riportovanje dovoljno za to, pošto pretpostavljam da bi spotu stavili neku oznaku (godine, golotinja, tako nešto). No, sad si me zainteresovao pa guglam...heh, evo nekih koji su takođe misteriozno nestali sa trendinga... Prvo ćemo, naravno, da uletimo u teorije zavere ali ne mora obavezno da znači da neko skida spotove koji mu se ne sviđaju. @Lezilebovich Link to comment
ToniAdams Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 A šta je trending? Jbg ne znam. Link to comment
maheem Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 (edited) 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: toni, pocelo je od ovoga: onda ga je smoke rastavio na sitne komade (najbolji diss na ovim prostorima ikad), pa se ovaj pravdao po interenetima da nije tako mislio i zvao smokea da mu objasnjava. Gledao ja to prosle nedelje da vidim o cemu se tu radi i naleteo na ovo: mnogo dobro Edited August 4, 2019 by maheem Link to comment
djeneralche Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 hour ago, Host said: Kbp, IDJ vs. Bassivity? Na ruke. Ortak redovno forsira IDJ u kolima, a komsiluk samo Bassivity. Jaci je IDJ realno. Kukus i Mili vs bilo sta je kao beskonacno u odnosu na bilo sta. Link to comment
vladavsnarod Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Ne mogu da svršim jer je kurva gabor Bassivity east coast protivnički tabor! Link to comment
ToniAdams Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Pa dobro su im i rekli. Elem, ozbiljno, šta je to trending? Link to comment
ragasto Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 I dalje mislim da zajebavaš . Trending je top lista na YT, recimo tako. Između ostalog je bitno i zato što masa klinaca obraća pažnju samo na trending dok pretražuje YT (pretraga se odnosi samo na kliktanje preporučenih klipova, ne d'o bog da neko upiše nešto u pretraživač)...itd. Ajzak je danas broj jedan na trendingu. Link to comment
ToniAdams Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Nisam stvarno imao pojma. Jbg najnovije što slušam je iz 96te :( hvala! Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 mator si tebra :( doduse, i meni je vrhunac domace rep scene sunshine. coby najavio odgovor, stay tuned. Link to comment
Recommended Posts