W.F.C. Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Vidi me na livadi, izgledam ka bijednik... Link to comment
hazard Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 na gajbi su mi vombat, mrmot i platipus - nenajavljeni banu i ceo dan bleje - u zdravoj hrani kupili su pločice od spelte - često uzmem uvatim pa sa njima sednem - al tu pored platipusa jer je vombat peder Link to comment
maheem Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Meni je ovo krsh, doduse tekst je istinit al nekako su smandrljali i rime i mjuz. Moglo je to bolje Link to comment
theanswer Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 (edited) Loše loše hauever, komentar za džutima je vrhunski Edited May 29, 2019 by theanswer Link to comment
pbg12345 Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 a jebat ga, meni nekako dovoljno videti da mrdaju koji komentar? kako "puni" klubove? meni to njegovo nekako bilo bzvz i kad je cini mi se bio na vrhuncu popularnosti kao dj pre 10-15 godina, mada je tad bilo ponesto publike i bila je zanimljivog sastava Link to comment
maheem Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 mislim da Timbe nikada nije bio popularniji kao dj nego sada Link to comment
djeneralche Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Koja je gradacija na n-ti od tuzno, ocaj? Prilicno bolan video. Link to comment
hazard Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Mislim da ovaj album generalno nije dovoljno aprišiejtovan na ovom topiku, zato evo jednog po meni hita s njega: Plejlista celog albuma, a na kraju remiks od 40 min celog albuma koji je takođe dojajan Link to comment
Recommended Posts