October 7, 20168 yr Jesu Farani ikad dobili nekog sa 2 gola razlike? Edit: imaju par pobeda od 2:0 i jednu od 3:1 protiv moćnih San Marina, Lukseburga i Estonije... Da zabiju još jedan večeras i obore rekord :)
October 7, 20168 yr Jesu Farani ikad dobili nekog sa 2 gola razlike? gibraltar sa 4:1 u prijateljskoj pre par godina i estoniju 2:0 u kvalifikacijama za evropsko 2011.
October 7, 20168 yr gibraltar sa 4:1 u prijateljskoj pre par godina i estoniju 2:0 u kvalifikacijama za evropsko 2011. Gledamo samo zvanične, ne prijateljske :) Imaju San Marino 3:0 i 3:1, sad sam proverio... ALi bila bi rekordna u gostima... Koji je njima, jel' imaju i nekog fudbalera, ili im još igraju kelneri i ribari?
October 7, 20168 yr Pa danas svako igra fudbal Sad gledam, strelci na ovoj utakmici igraju za Odense i Fylkir... Jbg, i to je bolje od kelnera, ali opet da tuku Letoniju 2:0 u gostima mi je malo WTF...
October 7, 20168 yr pa ima ih nekoliko koji igraju po danskoj i norveskoj :) :) Pa to je i dalje, onako, malo... Inače, Mađari su komični, dva puta stizali, i opet gube... Golman Švajcarske, među tri najniža na terenu... Edit: Farska Ostrva trenutno druga u grupi... Jbg, čekaju Portugal u sledećem kolu... Jebaće ih Ronaldo :(
October 7, 20168 yr Bravo, Svica! Laganim korakom do direktnog plasmana na WC, a Muslin ce da se pobrine za Portucigalce u barazu
October 8, 20168 yr Farani vec neko vreme igraju tvrd i disciplinovan fudbal u granicama svojih mogucnosti i malo iznad toga, nesto kao light Severna Irska.
October 8, 20168 yr Vec mi je 189 ukazao na to na drugoj temi. Meni na aplikaciji desetak minuta stajalo dva crvena, i to pisala i imena dva razlicita igraca. Mozda nekobsa klupe dobio drugi? Ili su se jednostavno zajebali