radisa Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Jesu Farani ikad dobili nekog sa 2 gola razlike? Edit: imaju par pobeda od 2:0 i jednu od 3:1 protiv moćnih San Marina, Lukseburga i Estonije... Da zabiju još jedan večeras i obore rekord :)
aram Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Jesu Farani ikad dobili nekog sa 2 gola razlike? gibraltar sa 4:1 u prijateljskoj pre par godina i estoniju 2:0 u kvalifikacijama za evropsko 2011.
radisa Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 gibraltar sa 4:1 u prijateljskoj pre par godina i estoniju 2:0 u kvalifikacijama za evropsko 2011. Gledamo samo zvanične, ne prijateljske :) Imaju San Marino 3:0 i 3:1, sad sam proverio... ALi bila bi rekordna u gostima... Koji je njima, jel' imaju i nekog fudbalera, ili im još igraju kelneri i ribari?
radisa Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Pa danas svako igra fudbal Sad gledam, strelci na ovoj utakmici igraju za Odense i Fylkir... Jbg, i to je bolje od kelnera, ali opet da tuku Letoniju 2:0 u gostima mi je malo WTF...
aram Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 pa ima ih nekoliko koji igraju po danskoj i norveskoj :)
radisa Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 pa ima ih nekoliko koji igraju po danskoj i norveskoj :) :) Pa to je i dalje, onako, malo... Inače, Mađari su komični, dva puta stizali, i opet gube... Golman Švajcarske, među tri najniža na terenu... Edit: Farska Ostrva trenutno druga u grupi... Jbg, čekaju Portugal u sledećem kolu... Jebaće ih Ronaldo :(
Cash Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Farani se ne zajebavaju, nakon dva kola su na drugom mestu.
Kanzas siti zez Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Bravo, Svica! Laganim korakom do direktnog plasmana na WC, a Muslin ce da se pobrine za Portucigalce u barazu
Malvo Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Farani vec neko vreme igraju tvrd i disciplinovan fudbal u granicama svojih mogucnosti i malo iznad toga, nesto kao light Severna Irska.
Kanzas siti zez Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Sta je ovo bilo pa su Jermeni dobili dva crvena u trecem minutu?
Hamlet Strašni Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Napred Kazahstan! Sent from my iPad using Tapatalk
Kanzas siti zez Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Vec mi je 189 ukazao na to na drugoj temi. Meni na aplikaciji desetak minuta stajalo dva crvena, i to pisala i imena dva razlicita igraca. Mozda nekobsa klupe dobio drugi? Ili su se jednostavno zajebali
Recommended Posts