Jump to content

WC 2018 evropske kvalifikacije

Featured Replies

Ne mogu ni Englezi

nesto i ne deluju puno zainteresovani

nesto i ne deluju puno zainteresovani

+1

Dadose ga Skoti opet na kraju :D

Srusice se Hampden

zgodise skoti. ajmo sad slovenci!

6 minuta nadoknade

Englezi :)

e jbg... ipak je hari klasa

Edited by cvrlle

englezi

Zasluženo. Katanec=Djoric

CG, šta sam ja gledao, kakva negledljiva utakmica.

Ustvari, ne sjećam se zanimljive i iole dobre tekme CG da sam gledao. Sve nekako otužno uvijek, publika, igra pa i igrači, uvijek je tu po koji majstor (Mirko bog) i brdo nekih poluproizvoda.

Steta za Slovence uz bod bi bar imali nekakve sanse. A Crna Gora jbg, ovog bezrazloznog prosipanja bodova po ex SSSR republikama smo se vec nagledali.

Steta za Slovence uz bod bi bar imali nekakve sanse. A Crna Gora jbg, ovog bezrazloznog prosipanja bodova po ex SSSR republikama smo se vec nagledali.

Nikakva steta nije za Slovence u poslednje vreme igraju ko babe. Ni bod im ne bi mnogo pomogao.

Iskrene zelje za Slovake da stignu nekako do baraza, jer je Skotska negledljiva u svakom smislu, posebno u onim rigoleto dresovima.

Ne znam sta ste ocekivali od CG, nikad bitnu utakmicu nisu odigrali kako treba. 

Iskrene zelje za Slovake da stignu nekako do baraza, jer je Skotska negledljiva u svakom smislu, posebno u onim rigoleto dresovima.

Ne znam sta ste ocekivali od CG, nikad bitnu utakmicu nisu odigrali kako treba. 

Dobili dansku u gostima, kontao sam da mou bar do X kod kuce, ali avaj.

Povrijedio se Jovetic u 20 min. i posle toga raspad sistema. Inace su kvalifikacije dobro odradjene uz dobru igru.