pojmaš Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Aj da se tresnu ovi Danci večeras, a onda đentlmenski dogovoreni X u Poljskoj, da se bar taj baraž dofati... Ne dobijemo li noćas, to je kraj. Ostaju minimalne teorijske šanse, recimo valjalo bi da Poljaci ne dobiju noćas, ili da Danci izgube od Rumunije u posljednjem kolu, a mi bismo morali da pobijedimo Poljake. Najgore je što ni sa 3 boda noćas mi ništa ne osiguravamo, plač. Prokleta Jermenija, kako se prosusmo suludo tamo.
ArleKino Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Ladno ox startuje kod nas Snaga lige - rezerva sedmoplasiranog tima je starter u repki.
Cash Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Englezi igraju preko kurca, mogli bi Slovenci dobiti ovo da su malo odlucniji.
pojmaš Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Ugasiše nas Eriksen ni iz čega i Jovetićeva povreda...e jbm ti. CG neće gol dati još 900 minuta, nema ko da poveže igru, nema ko da ga da, liše neki prekid na silu. Kako se Eriksen namjesti u metar i opali kroz noge, a čini mi se i da je golman mogao bolje...oni nisu ništa drugo napravili, baš šteta za nas.
Cash Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Ne mogu Skoti nikako da ga umuljaju Ne mogu ni Englezi
Recommended Posts