Azdaja Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ludnica od dana, zabari će da spale selektora ako ovako ostane
gervasius twinkleminkleson Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Legenda lazne Borusije sa 2 gola doneo pobjedu Italijanima
aram Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 pih. nadao sam se da izgubimo, pa da najure venturu :(
gervasius twinkleminkleson Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Sumjam da bi se svejedno desilo. Odlican je Ventura trener, samo mi nije za Itailju. Niti fudbal koji on forsira, niti nacin na koji priprema utakmice, niti su ovi igraci pogodni za njegov stil. Then again, Italija skoro uvijek izgleda uzasno u kvalifikacijama...
MiddleClass Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Za Euro 2020. ako imaju imalo mozga u FS Italije - Miha ce im biti selektor.
porucnik vasic Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Sumjam da bi se svejedno desilo. Odlican je Ventura trener, samo mi nije za Itailju. Niti fudbal koji on forsira, niti nacin na koji priprema utakmice, niti su ovi igraci pogodni za njegov stil. Then again, Italija skoro uvijek izgleda uzasno u kvalifikacijama... Кукали су тако и на неког Беарцота ономад.
Hobbit slayer Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 https://www.theguardian.com/football/2016/oct/10/wales-and-their-weirdly-evolving-football-team-photo-formations
ZokiAsov Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Francuska vodi u Amsterdamu golom Pogbe sa tries metara. Holandija pokradena za penal. Svedska vodi 2 : 0 protiv blgara koji iz nekog razlgoa igraju u dresovima Meksika.
189- Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 vidim andre silva dominira, bice od njega odlican napadac
Recommended Posts