Mercuzzio Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Ako ima slobodnih mesta u ligi, prijavljujem se
Ros Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Jel mi to igramo keeper? Po kojim pravilima?
Ros Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 Bojim se da ja nisam odgovarajuća osoba za NFL admina zbog mog boravka u Grčkoj svakog septembra. Sad više ne šansi da namestim keepere. Sorry drugari :(
Ros Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 Mozda sledeće sezone ali sa keeper deadline sredinom oktobra
freakns Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 el igrate vi ovu ligu? i ako da, zasto mi niko nije javio? :s kakav je to ppp nfl fantazi bez duela mandinga i mene?! tja...
freakns Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 pa igras i ti tu ligu :D :D :D ladno nisam bio logovan na yahoo, pa nisam ni skapirao :s i ko je bre birao onog pederka iz New Yorka pre Evansa?! aaaaaaaaaaaaaargh! teacheru, aj se menjamo!
Ros Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 ladno nisam bio logovan na yahoo, pa nisam ni skapirao :s i ko je bre birao onog pederka iz New Yorka pre Evansa?! aaaaaaaaaaaaaargh! teacheru, aj se menjamo! bolje da nisi ni ulazio. ne ide ti lose :D
freakns Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 obzirom da su mi prva tri pika na draftu bila 3WR i da mi startuje Olsen koji je out of season i da mi je startna odbrana bila NE def... prosao sam odlicno do sada!
freakns Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 znaci da udjem u playoff treba da dobijem titjer... done! i treab Miljenko da izgobi ili da ima 8 poena manje od mene... Miljenko, ako ne izgubis, trazicu da te banuju! a ja ako s ovim raspadom udjem u playoff, onda sam stvarno carobnjak!
Recommended Posts