teacher Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 cilj je ispunjen, zvezda pravog drafta, mladi kiker tampe, uhlebljen je u mom timu. sky is the limit.
teacher Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 eh, ranije se shockey uzimao u trećoj rundi, nisam smeo da rizikujem... Sent from my iPad using Tapatalk
zoki Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Zamalo da pobedim nepobedivog ali jebeni Carr uzeo čitav jedan poen
Ros Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 ocekujem novosadsku frajlu da kuka i place do neba :D
freakns Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 jednom i ti da si me dobio! jebena sezona... treci sam po poenima, i propustam playoff, eto ti djavla... na kraju me hattori prodao. trebala mi njegova pobeda, ali on se usro ko grlica, i sada playoff nece biti interesantan ali dobro, ispred teachera sam i mandinga. nisam se potpuno osramotio
zoki Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 na kraju me hattori prodao. trebala mi njegova pobeda, ali on se usro ko grlica, i sada playoff nece biti interesantan Imao me je hattori ali se kod mene konačno isplatilo čekanje Rawls-a.. Sinoć je imao meč loptu ali je Forte propo načisto
Ros Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 sledece kolo udara junak na junaka bell na johnsona
zoki Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Dobro je da sam prespavao NE, zamalo da Brejdara prestigne 42 razlike
zoki Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 sledece kolo udara junak na junaka bell na johnsona bell propo, johnson rutinski Srećno u finalu!!!
Ros Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 i na kraju hunter henry presudio :D davante adams je mogao biti presudan u tvoju korist sa dva ispustena touchdowna.
zoki Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 i na kraju hunter henry presudio :D davante adams je mogao biti presudan u tvoju korist sa dva ispustena touchdowna. očekivao sam da će Gates igrati bitne akcije (i koliko vidim igrao je više snap-ova) a ovom šta preostane, ispade obrnuto
Recommended Posts