September 8, 20168 yr cilj je ispunjen, zvezda pravog drafta, mladi kiker tampe, uhlebljen je u mom timu. sky is the limit.
September 8, 20168 yr eh, ranije se shockey uzimao u trećoj rundi, nisam smeo da rizikujem... Sent from my iPad using Tapatalk
December 6, 20168 yr jednom i ti da si me dobio! jebena sezona... treci sam po poenima, i propustam playoff, eto ti djavla... na kraju me hattori prodao. trebala mi njegova pobeda, ali on se usro ko grlica, i sada playoff nece biti interesantan ali dobro, ispred teachera sam i mandinga. nisam se potpuno osramotio
December 6, 20168 yr na kraju me hattori prodao. trebala mi njegova pobeda, ali on se usro ko grlica, i sada playoff nece biti interesantan Imao me je hattori ali se kod mene konačno isplatilo čekanje Rawls-a.. Sinoć je imao meč loptu ali je Forte propo načisto
December 20, 20168 yr sledece kolo udara junak na junaka bell na johnsona bell propo, johnson rutinski Srećno u finalu!!!
December 20, 20168 yr Author i na kraju hunter henry presudio :D davante adams je mogao biti presudan u tvoju korist sa dva ispustena touchdowna.
December 20, 20168 yr i na kraju hunter henry presudio :D davante adams je mogao biti presudan u tvoju korist sa dva ispustena touchdowna. očekivao sam da će Gates igrati bitne akcije (i koliko vidim igrao je više snap-ova) a ovom šta preostane, ispade obrnuto